Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014 | Proiectele lui Florin Roman pentru oamenii din Alba: Eurodyssee – stagii plătite în Europa pentru tineri

Publicat

În mai puțin de o lună, cetățenii Uniunii Europene vor ieși din nou la urme pentru a alege Parlamentul European, cel care emite legi ce influențează viața tuturor oamenilor din UE. Pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 25 mai se află și un albaiulian.

Este vorba despre Florin Roman, cunoscut deja pe plan local pentru implicarea în mai multe proiecte utile pentru oameni. Unul dintre proiectele sale oferă posibilitatea tinerilor din județ să se specializeze profesional în Europa, să beneficieze de stagii profesionale la diverse firme sau instituții, cu cazare și transport asigurate.

Educația este unul dintre domeniile care îl preocupă pe Florin Roman, iar acest lucru este dovedit prin mai multe inițiative pe care le-a transformat deja în realitate: proiectul „primul ghiozdan” ce are ca scop prevenirea abandonului școlar, prin care toți copii primesc ghiozdane și rechizite gratuite în clasa pregătitoare. De asemenea, a contribuit la deschiderea școlii profesionale germane de tip Kronstadt la Alba Iulia, prin care elevii vor fi specializat în electromecanică și alte domenii solicitate de mai multe fabrici din județul Alba, cum ar fi Bosch sau Star Transmission.

Proiectul „Eurodyssee” vin tot în ajutorul tinerilor, care au posibilitatea să facă un stagiu profesional în orice regiune europeană, membră ARE, cu burse între 300 și 900 de euro. Florin Roman a fost ales vicepreședintele Adunării Regiunilor Europene și al Programului European Eurodyssee, făcând astfel posibile aceste stagii și pentru tinerii din Alba, în aceleași condiții ca pentru tinerii din alte țări ale Uniunii Europene.

Practic educația și tinerii sunt punctele principale în campania electorală a lui Florin Roman, care își propune să fie o voce a tinerilor în Parlamentul European, pentru a le putea acestora cât mai multe facilități, pentru a putea implementa cât mai multe proiecte de acest gen în România și implicit în județul Alba.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Citește și Europarlamentare 2014: Candidatul care propus reducerea TVA la PREZERVATIVE. Este vicepreședinte la filiala unui partid din Alba

Citește și SONDAJ Alba24: A început campania electorală pentru EUROPARLAMENTARE. Cu ce partid ați vota dacă mâine ar fi alegeri?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax