Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014 | Dan Simedru: Dacă voi constata că prefectul şi subprefectul de Alba se implică în campania electorală, voi cere în Parlament aplicarea legii

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Dan Coriolan Simedru îi atenționează atât pe prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer, cât și pe subprefectul Cornel Murg că, în cazul în care vor continua să se implice în campania electorală, va cere Parlamentului României să „aplice legea”.

Într-o conferinţă de presă organizată de PNL Alba, Dan Coriolan Simedru a adus în discuție ultima săptămână de campanie electorală și faptul că reprezentanții Instituției Prefectului nu au voie să se implice în acestă activitate.

„PSD-ul și minusculii săi aliați pregătesc fraudarea acestor alegeri prin toate acțiunile pe care le fac în disprețul legii. Pe această cale, îi atenționez pe cei doi înalți funcționari în devenire, care conduc prefectura județului Alba, să se abțină și să nu mai participe la procesul electoral, să respectele legea care este în vigoare și nu legea pe care o anunță Dragnea că o va promova. Știți că Dragnea încearcă să convingă românii ca funcția de prefect și subprefect să fie politizată. Este opinia sa și nu o modificare legislativă, din acest motiv prefectul și subprefectul nu trebuie să se implice în campania electorală. Opinia lui Dragnea nu este un bilet de voie pentru a încălca legea”, susţine Simedru.

Acesta a precizat că va cere Parlamentului să ia măsuri în cazul în care îi va vedea pe prefect sau pe subprefect la orice fel de acțiune politică.

„Dacă voi constata că în această săptămână și în perioada alegerilor cei doi care conduc Prefectura vor mai avea acțiuni și activități de implicare directă sau indirectă în campania electorală și în a sprijini partide politice, voi cere în Parlamentul României aplicarea legii”, a declarat Simedru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax