Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014| Forța Civică a început campania electorală la Alba Iulia. Mihai Răzvan Ungureanu și Diana Pavelescu au vorbit cu albaiulienii

Publicat

Pe lista candidaților la alegerile europarlamentare din 25 mai, se află și Diana Pavelescu, reprezentanta județului Alba din partea partidului Forța Civică. Și pentru că sâmbătă a început campania electorală, nu a existat un loc mai bun pentru un start al unei bătălii pentru schimbarea României decât din Cetatea Alba Iulia. Diana Pavelescu, împreună cu preşedintele partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu au vizitat Cetatea din Alba Iulia. În cadrul vizitei aceştia s-au întâlnit și cu Înaltpresfințitul Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Mai sunt trei săptămâni până când românii vor vota europarlamentarii care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Pe lista aceasta se află şi reprezentanta judeţului Alba din partea Forţei Civice, Diana Pavelescu.

Sâmbătă, Mihai Răzvan Ungureanu a străbătut la pas împreună cu candidata la europarlamentare, dar şi alţi membri din partid, Cetatea, cu străzile ei pline de istorie. Aceştia au fost întâmpinaţi cu căldură atât de locuitorii din Alba Iulia, cât și de turiștii veniți din București sau Baia Mare.

Din discuţiile purtate cu aceştia, Diana Pavelescu a realizat că oamenii simt nevoia de o schimbare în clasa politică, dar şi în modul de a face politică.

După două săptămâni, în care vremea a fost destul de capricioasă, cei doi membri ai Forței Civice au avut parte de soare și oameni călduroși, care s-au oprit să schimbe păreri cu ei.

Sub„privirile” Regelui Ferdinand și ale Reginei Maria, care ocrotesc intrarea în Cetate, președintele Forței Civice și candidata la europarlamentare au avut ocazia să se plimbe pe străzile Cetății.

Diana Pavelescu spune că românii sunt profund nemulțumiți de modul în care sunt tratați de statul român, care nu face nimic pentru a le rezolva problemele reale. Împreună cu președintele Mihai Răzvan Ungureanu, a preluat nemulțumirile oamenilor și, în limitele atribuțiilor pe care le au, s-au angajat că o să îi ajute. Dar ca să reușească acest lucru, Diana Pavelescu are nevoie ca, pe 25 mai, ștampila cetățenilor din județul Alba și nu numai, să fie pusă pe Partidul Forța Civică.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Citește și Europarlamentare 2014: Candidatul care propus reducerea TVA la PREZERVATIVE. Este vicepreședinte la filiala unui partid din Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. DOrel

    joi, 01.05.2014 at 02:11

    E timpul pentru un nou start,e timpul sa scapam de pensionari,poate cu MRU si membri sai tineri o sa reusim,au idei moderne si potential,daca vati satural de pensionari votati MRU

  2. marius

    joi, 01.05.2014 at 11:08

    Mult succes domnului Ungureanu si Fortei Civice se arata a fi singurul partid cu candidati tineri, cu studii superioare si fara dosare penale. Sper sa fiti rasplatiti cu cat mai multe locuri in PE pentru riscul pe care vi l-ati asumat sustinand tinerii!

  3. Luiza

    joi, 01.05.2014 at 13:01

    Avem nevoie de un nou inceput,de tineri cu perspectiva si de oameni capabili sa schimbe tot ce altii au stricat pana acum.Cei care au fost pana acum la putere ne-am adus tara pe ultimul loc.Ne-am saturat de hoti care isi urmaresc doar interesele proprii.Multa bafta MRU si FC

  4. Nae

    joi, 01.05.2014 at 13:51

    Ciocoii vechi versus ciocoii noi-mari iubitori de straini (vezi legaturile cu omv si alte incercari de privatizari dubioase-inclusiv Cupruminul de la noi din judet).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax