Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014 în ALBA: O femeie de 99 de ani a votat la Secţia nr. 1 din Alba Iulia, din sediul Centrului de zi pentru persoane vârstnice

Publicat

YouTube video

La secţia de votare nr. 1 din Alba Iulia, de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, de dimineaţă, o femeie din oraş a dovedit că exprimarea dreptului de a vota nu ţine de vârstă. Elisabeta Jordea are 99 de ani împliniţi şi a venit să voteze.

Femeia a venit singură la secţia de vot şi a spus, la ieşirea de la urne, că „mai demult, poate era mai bine, că nu era atâta răutate”.

„Sperăm ca pe cine votăm să ne respecte, să ne aducă ceva bine în ţară”, a mărturisit femeia, care a mai spus că, după ieşirea de la vot va merge la biserică.

La nivel naţional, sunt înregistraţi 703.443 de alegători cu vârste între 81 de ani şi peste 100 de ani. Majoritatea acestora locuiesc în mediul urban.

Vedeţi în video de mai jos declaraţiile acesteia:

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax