Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Europarlamentare 2014: PDL Alba are trei propuneri de candidaţi. Cine ar putea să ne reprezinte la Bruxelles

Publicat

Radu Roşianu, preşedintele PDL Cugir, Dorin Nistor, consilier local PDL la Sebeş şi Sorin Bumb, administratorul judeţului Alba sunt cele trei propuneri ale PDL Alba pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Senatorul PDL Alba, Alexandru Pereş a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că deja au fost trimise propunerile celor trei membri de partid, la București.

În acest an, între 22 și 25 mai, în România și în celelalte 27 de state membre ale Uniunii Europene vor avea loc alegeri pentru a-i desemna pe cei 766 de deputați ai Parlamentului European. Orașul Alba Iulia ar putea avea, pentru prima dată în istorie, un reprezentant în forul decizional al Europei, sau cel puțin câțiva candidați pentru un fotoliu din PE.

Vasile Blaga declara la alegerile Biroului Permanent Judeţean din luna noiembrie că cel mai probabil, PDL Alba va avea un candidat pe un loc eligibil la europarlamentare, fiind cea mai puternică organizație din Regiunea Centru, PDL Alba are mari șanse la un candidat pe loc eligibil.

Dacă săptămâna trecută prin culisele partidului se vehiculau mai multe nume cu șanse de a fi propuse pentru funcție, respectiv Nicolaie Moldovan, actualul manager al municipiului Alba Iulia, Dorin Nistor, consilier local PDL la Sebeş și Corneliu Olar, fost deputat PDL și fost primar în comuna Horea din munții Apuseni, dintre aceştia doar unul a mai rămas pe liste, Dorin Nistor.

Prezent la conferinţa de presă, Corneliu Olar a anunţat că nu s-a înscris pentru alegerile europarlamentare. Senatorul PDL Alba, Alexandru Pereş a declarat că cei care se vor „bate” pe un loc la aceste alegeri vor fi Radu Roşianu, preşedintele PDL Cugir, Dorin Nistor, consilier local PDL la Sebeş şi Sorin Bumb, administratorul judeţului Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. suin

    vineri, 17.01.2014 at 15:17

    da acestia sunt cei mai reprezentativi, dar unul este alesul stapanilor de la viena, popor de slugi ,asta e !!!

  2. gogu

    vineri, 17.01.2014 at 15:20

    da, imperiul habsburgic,se restaureaza ca si cetatea alba carolina cu ajutorul cozilor de topor !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax