Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014: Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, în județul Alba. A participat la Zilele Tineretului de la Cugir

Publicat

Deputatul Ludovic Orban, vicepreședinte al Partidului Național Liberal, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii, într-o vizită în județul Alba. Alături de candidatul PNL Alba pentru alegerile europarlamentare, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman și lideri judeţeni liberali, a participat la Zilele Tineretului din Cugir şi s-a întâlnit cu localnici de pe Valea Sebeşului şi Vinţu de Jos.

Sâmbătă, 3 mai, Ludovic Orban a participat la Cugir, la Festivalul “Zilele Tineretului” din Cugir, alături de cetățenii prezenți la manifestare. Ulterior, a participat la o întrunire pe probleme de politică și administrație cu cetățeni din Cugir.

Duminică, 4 mai, după o nouă întâlnire, de dimineață cu cetățeni din Cugir, Ludovic Orban a vorbit cu locuitorii din comunele Săsciori și Șugag. Orban este, din 2012, și cetățean de onoare al comunei Șugag. Pe lângă subiecte de ordin politic și administrativ, deputatul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor le-a vorbit celor prezenți si despre importanța finalizării lucrărilor la Transalpina. În 2008, pe vremea când era ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a decis ca reabilitarea DN 67C – Transalpina să fie scoasă la licitație, însemnând începutul procesului de reabilitare a traseului, transmit reprezentanţii PNL Alba.

Ultima oprire a fost la Vințu de Jos unde, alături de candidatul PNL Alba pentru alegerile europarlamentare, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, Ludovic Orban le-a vorbit celor prezenți despre un alt important proiect de infrastructură de o deosebită importanță pentru județul Alba: Autostrada Sebeș – Turda. Legat de acest obiectiv, în vremea ministeriatului la Transporturi a lui Ludovic Orban s-a realizat SF-ul pentru drumul expres Sebeș – Turda. Proiectul a fost „scos de la naftalină” în 2013 de senatorul Teodor Atanasiu și vicepreședintele CJ Alba Florin Roman și a fost transformat în proiect de autostradă, mai precizează reprezentanţii PNL, într-un comunicat de presă.

De asemenea, în discursurile lor, vorbitorii au subliniat importanța alegerilor europarlamentare din 25 mai și necesitatea ca România să trimită la Bruxelles europarlamentari care să știe cum să-i apere și să-i promoveze interesele.

La întâlniri au participat Teodor Atanasiu (senator, președinte PNL Alba), Dan Simedru (deputat PNL de Alba), Adrian Teban (primarul orașului Cugir), Mihai Nicușor și Dumitru Fulea (vicepreșediți PNL Alba) și alți lideri locali ai PNL.

Comunicare electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tavi

    luni, 05.05.2014 at 00:27

    Sariti!!!DNA-ul !!!! Orban are o plasa primita de la oameni! E normal sa primeasca atentii?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax