Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Europarlamentarul Mircea Hava, despre ideea alegerilor anticipate după succesul lui Iohannis: ”Cât mai repede”

Publicat

Doi lideri ai PNL Alba avansează ideea alegerilor anticipate. Este vorba despre europarlamentarul Mircea Hava, vicepreședinte la nivel național al formațiunii și despre Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputaților. 

”Eu un singur lucru susțin: cât mai repede. Este extraordinar de bine să se facă alegeri anticipate. Dacă s-ar putea săptămâna viitoare. Și nu pentru noi, pentru a ne sedimenta noi mușchii, ci pentru România”, a declarat Mircea Hava, întrebat de Alba24 dacă ideea alegerilor anticipate rămâne în vigoare după rezultatele de la prezidențiale.

Vezi și REZULTATE FINALE prezidențiale 2019 în ALBA. Scorul obținut de Iohannis în fiecare localitate din județ la numărătoarea paralelă

Europarlamentarul a mai spus că nu se poate guverna cu o guvernare fragilă, în care ”riști să superi tot timpul pe cineva”. 

”Lucrul pe care îl putem face este întărirea acestei majorități, consolidarea, sfințirea ei”, a adăugat acesta. 

Întrebare: Veți lua și de la PSD? 

”Mircea Hava: Dar până acum am luat de la Guvernul Ucrainei? Întreb și eu așa…  De acolo de unde sunt și care doresc să vină”, a spus Hava. 

Și Florin Roman a confirmat interesul pentru anticipate al liberalilor, dar și cel pentru consolidarea majorității parlamentare care susține guvernul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax