Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Europarlamentarul Victor Negrescu: „Am votat pentru schimbul de generații, pentru oameni noi de bună-credință”

Publicat

Europarlamentarul Victor Negrescu: „Am votat pentru schimbul de generații, pentru oameni noi de bună-credință, și împotriva ultimului baron local din România și tarifelor județene ridicate la utilități”. 

Eurodeputatul Victor Negrescu, chestor al Parlamentului European, a votat duminică, în municipiul Sebeș, la ora 7:30.

„Am votat pentru o Românie reprezentată cu profesionalism la nivel european. Am respins prin votul meu scandalul și extremismul.

Totodată, am votat pe plan local pentru schimbul de generații în politică, pentru oameni noi de bună-credință, care pot să facă mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni.

Am votat împotriva tarifelor județene ridicate la apă și gunoi şi a taxelor mari aplicate în județul Alba. Sunt încrezător că oamenii vor respinge modul de a face politică a ultimului baron local din România”, a declarat europarlamentarul social-democrat, Victor Negrescu.

Reprezentantul României în Parlamentul European a făcut apel la decență după ce pe rețelele sociale persoane apropiate de PNL Alba au lansat informații false și atacuri la adresa reprezentanților PSD Alba.

Comunicat PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax