Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Europarlamentarul Victor Negrescu, responsabil pentru monitorizarea planurilor naționale de redresare și reziliență

Publicat

Europarlamentarul PSD de Alba, Victor Negrescu, a fost oficial desemnat ca responsabil al grupului social-democraților pentru monitorizarea implementării planurilor naționale de redresare și reziliență.

„În această calitate, voi face parte din grupul de lucru pentru implementarea mecanismului și voi lucra la documentele Parlamentului European privind evaluarea realizării planurilor”, a afirmat europarlamentarul într-o postare de pe pagina sa de facebook.

Amintin faptul că mecanismului de redresare și reziliență reprezintă un instrument pentru granturi și împrumuturi care sprijină reformele și investițiile în statele membre ale UE, în valoare totală de 723,8 miliarde EUR.

Pentru a primi fonduri în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență, statele membre trebuie să pregătească planuri de redresare și reziliență care să descrie modul în care vor investi fondurile.

Pe parcurs, ele trebuie să atingă anumite jaloane și ținte. Comisia verifică dacă fiecare din acestea au fost atinse înainte să facă plăți din Mecanismul de redresare și reziliență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate