Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROVISION 2013: CEZAR va reprezenta România la concursul din Malmo- Suedia – MELODIA câştigătoare

Publicat

YouTube video

Cezar va reprezenta România la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale EUROVISION 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR. In finala selectiei nationale, desfasurata sambata seara, au concurat 12 melodii. Castigatorul a fost stabilit in urma votului juriului si al telespectatorilor, ponderea fiind de 50% – juriu si 50% – televoting. Finala europeana a Eurovision Song Contest va avea loc in acest an la Malmo, Suedia, pe 18 mai.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit „Cezar The Voice”) a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului EUROVISION, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Piesa trupei Electric Fance a fost preferata juriului dar la cumularea punctajului cu cel rezultat din televoting, Cezar a trecut de pe poziția a treia în cea de câștigător.

Cezar – „It’s my life” (muzica, text: Cristian Faur)

YouTube video

Electric Fance- Emilia

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax