Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Evaluare logopedică gratuită pentru copiii cu vârste între 3 și 8 ani și ședințe de consiliere pentru părinți. Activitate ”pro bono” a logopedului Carmen Pauleti

Publicat

carmen pauleti Copiii din Alba cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani pot fi evaluați gratuit de către logopedul Carmen Pauleti în cadrul unei campanii pe care aceasta o organizează la cabinetul ei. De asemenea, Carmen va oferi (tot gratuit) părinților consiliere cu privire la nevoile copilului. 

Campania “Oferă-i copilului tău șansa de a vorbi corect!” se desfășoară în perioada 29 mai-2 iunie în cadrul Cabinetului de Servicii Logopedice Carmen Pauleti. În cadrul acestei campanii, copiii care se înscriu sunt evaluați iar părinții beneficiază de consiliere cu privire la nevoia de a urma sau nu sesiuni de intervenție în cazul tulburărilor de limbaj.

”Evaluarea logopedică este un pas absolut necesar în derularea terapiei logopedice și începe cu istoricul cazului, date despre părinți, despre atitudinea părinților vis a vis de afecțiunea copilului, precum și date despre nașterea și dezvoltarea micuțului. În plus, conține informații despre apariția limbajului, dificultăți întâmpinate, dacă au fost și sunt diverse boli care impiedică sau creează dificultăți în dezvoltarea limbajului. De asemenea, se observă și comportamentul nonverbal al copilului, precum și comportamentul general” a spus Carmen Pauleti.

Aceasta a adăugat că în cadrul evaluării i se poate solicita copilului să își spună numele și prenumele, vârsta și adresa, să recite o poezie, să povestească o întamplare din viață. În funcție de vârstă, copilul este solicitat să scrie litere, cuvinte, propoziții și să citească. Programările se fac la numărul de telefon al cabinetului de logopedie: 0757521625.

Carmen Pauleti este logoped specializat în terapia limbajului cu o experiență profesională de 7 ani, dobândită atât în cabinetul de logopedie cât și în orele de voluntariat oferite pe parcursul anilor în diverse instituții și organizații. A lucrat în diverse domenii, atât ca și psihopedagog și consilier, însă de aproape 2 ani a revenit la una dintre cele mai frumoase meserii, spune ea, cea de logoped, în cadrul cabinetului personal de Servicii Logopedice din Alba Iulia.

logopedie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax