Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EVALUAREA NAȚIONALĂ: Contestațiile se pot depune până SÂMBĂTĂ la ora 22.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 3 iulie

Publicat

elevi

Elevii şi părinţii vor putea depune contestații pentru primele note de la Evaluarea Naţională 2013, sâmbătă, 29 iunie 2013, timp de şase ore în loc de patru ore, câte erau stabilite iniţial. După afișarea primelor rezultate, care vor fi prezentate la avizierele şcolilor sâmbătă, până la ora 16:00, contestaţiile vor putea fi depuse între orele 16:00 – 22:00, după ce Ministerul Educaţiei a adus câteva modificări la solicitarea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România.

Ministerul Educaţiei (MEN) a decis, prin ordinul ministrului Remus Pricopie, prelungirea cu două ore a intervalului orar alocat pentru depunerea contestaţiilor la Evaluarea Naţională: cererile de recorectare a lucrărilor la Română sau la Matematică de la Evaluarea Naţională 2013 pot fi depuse sâmbătă, 29 iunie, între orele 16.00 – 22.00.

„Modificarea a fost decisă în urma solicitării venite din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România, care a precizat Ministerului Educaţiei, printr-o adresă, că enoriaşii săi respectă ziua de sâmbătă ca pe una de repaus şi de sărbătoare religioasă şi nu pot întreprinde nici un fel de alte activităţi laice, până la apusul soarelui“, se precizează într-un comunicat al MEN.

După rezolvarea contestaţiilor, rezultatele finale de la Evaluarea Naţională 2013 vor fi afişate la avizierele şcolilor pe 3 iulie, iar completarea fişelor de înscriere la liceu se va face între 5-9 iulie, urmând la listele cu elevii repartizaţi să fie afişate în şcoli pe 17 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax