Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Evaluarea Națională și Admiterea la liceu 2023, schimbări de ultimă oră. Ministerul se pregătește de o grevă prelungită

Publicat

Ministerul Educației pare a se pregăti pentru situația în care greva generală ar ține până la examene.

Acesta ar fi motivul unor schimbări de ultimă oră în regulile de la Evaluarea Națională și Admiterea la liceu 2023, scrie edupedu.ro.

Printre măsurile din ultima perioadă, publicația amintește suplimentarea numărului de membrii în comisii, iar președinții acestora pot fi și profesori din consiliul de administrație, nu numai directori și directori adjuncți.

”Metodologiile de organizare pentru Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a și Admiterea la liceu 2023 au fost modificate în mod excepțional, în ultimele două săptămâni, fără niciun anunț public din partea Ministerului Educației.

Mișcarea dublă ar avea ca scop, potrivit surselor Edupedu.ro, acoperirea cu profesori a componenței comisiilor de examene/admitere, în cazul în care greva generală din sistemul de educație, anunțată din 22 mai, va dura până la 6 iunie, când încep înscrierile pentru evaluare” scriu jurnaliștii publicației.

Foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax