Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Evaziune fiscală la Sebeş. Reprezentanţii unei firme, cercetaţi pentru că au prejudiciat statul cu peste 100.000 de lei

Publicat

Poliţiştii cercetează reprezentanţii unei firme din Sebeş pentru un prejudiciu adus statului de peste 100.000 de lei. Aceştia nu au reţinut şi vărsat la termen sume reprezentând contribuţii cu reţinere la sursă.

Firma are ca obiect principal de activitate “recuperarea materialelor reciclabile sortate”. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru evaziune fiscală pentru reţinerea şi nevărsarea, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

Prejudiciul la bugetul de stat este în valoare de 147.342 lei.

Fapta a fost stabilită în cadrul acţiunii desfăşurate de IPJ Alba în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Citeşte mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex

    vineri, 11.04.2014 at 15:15

    O propaganda de defaimare,de patarea numelui acum inainte de alegeri,dmn.MRU nu o sa scada in sondaje din cauza voastra,numai minciuni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax