Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Eveniment cu titlu neinspirat: Copiii și părinții sunt invitați să-l împuște pe Moș Crăciun la Alba Mall

Publicat

„Golden Gun”, o firmă din Alba Iulia specializată în vânzarea și închirierea de arme air soft organizează la Alba Mall un eveniment a cărui denumire a scandalizat imediat după publicarea anunțului mai multe persoane. În 15 decembrie, firma de air soft îi invită pe copii și părinți să-şi demonstreze talentul de ţintaş, în cadrul unui concurs denumit „Împuşcă-l pe Moş Crăciun”.

Horea Timiș, directorul DSP Alba, a fost printre primii care a luat atitudine, imediat după ce firma respectivă și-a postat afișul pe Facebook: „Chiar nu se sesizează nimeni? Dar cum e posibil așa ceva? Așa promovăm ce-a mai rămas sfânt pentru copii? Sper că Alba Mall să retragă acest eveniment care nu-i face cinste. Sper că e o greșeală. ”

UPDATE: Duminică, reprezentanții Golden Gun au anunțat că au schimbat denumirea evenimentului în „Impușcă un cadou de la Moș Crăciun” după sugeștiile date de cititorii Alba24. Organizatorii concursului de Air Soft și-au cerut scuze pentru eroare.

Și alte persoane au  comentat revoltate la adresa evenimentului, recomandându-le organizatorilor ori să-l  anuleze, ori să-i schimbe denumirea într-unul mai inspirat. Au fost date chiar și sugestii care să nu afecteze specificul evenimentului de genul: „Țintește un cadou de la Moș Crăciun” sau „Ochește un dar de la Moș Crăciun”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. sorin

    sâmbătă, 10.12.2011 at 23:34

    dar cum e posibil asa ceva sa fie promovat in mall.chiar nu se sesiseaza nimeni ??? opriti aceasta campanieeee

    • GoldenGun

      duminică, 11.12.2011 at 20:19

      Ne cerem scuze!
      Si pentru noi Mos Craciun este un simbol, ne cerem scuze pentru aceasta eroare.Multumim de sugestie, evenimentul va avea numele „Impusca un dar de la Mos Craciun!”

  2. anonim

    duminică, 11.12.2011 at 20:21

    Mari credinciosi in Mos Craciun sunteti si voi. Ati uitat complet valorile Craciunului! Vai de mine… sa impusti un personaj fictiv?! „Asa promovam ce a mai ramas sfant pentru copii” ? Domnule Horea Timis, denumiti va rog „SFANT” , daca tot ne numim credinciosi…

  3. Horea Timis

    luni, 12.12.2011 at 12:09

    vezi DEX

  4. acelasi anonim

    luni, 12.12.2011 at 20:00

    nnu caut definitia din dex. oricine poate verifica un dex. vreau parerea dumneavoastra. ce intelegeti prin sfant?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax