Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Întâlnire informală între dascălii din Alba Iulia și primarul Mircea Hava

Publicat

Dascălii din Alba Iulia au fost invitați să participe miercuri, 31 octombrie, la întâlnirea anuală a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Invitația a fost făcută de primarul Alba Iuliei, Mircea Hava.

Evenimentul a avut loc la sala „Mercur Styl”, începând cu ora 17.00, iar, cu această ocazie, dascălii din Alba Iulia au putut discuta cu primarul Mircea Hava despre problemele cu care se confruntă la început de an școlar, în contextul aplicării Legii educației pe plan local.

Dat fiind faptul că, în acest an, Ziua Mondială a Profesorilor (5 octombrie) a trecut aproape neobservată în Alba Iulia, cei prezenți au avut ocazia să ciocnească un pahar de șampanie în cinstea celor care ne sunt „părinți” pe băncile școlilor.

„Aștept cu drag să reîntâlnesc cadrele didactice din școlile și liceele municipiului, oameni de excepție care fac, în fiecare an, performanță în educație”, a declarat Mircea Hava, primarul Alba Iuliei și președinte al PDL Alba, înaintea întâlnirii.

Profesorii, autorităţile locale şi politicienii prezenţi la eveniment s-au distrat, au dansat şi au stat de vorbă, într-o atmosferă detaşată, uitând pentru câteva ore de problemele de zi cu zi.

Foto: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. roman

    miercuri, 31.10.2012 at 17:18

    primarul si pdl-ul teleleul nu au ce face, de ce nu sau intalnit cu profesorii si in guvernarea boc? atunci au stat ascunsi.

    • Ioan Popa

      joi, 01.11.2012 at 13:22

      In fiecare an au fost intalniri cu noi profesorii nu doar in acest an. Totodata doresc sa va informez ca in fiecare an s-au organizat intalniri cu cadrele medicale si cu pensionarii, asa ca nu esti bine informat. A fost o seara reusita, ne-am intalnit o mare parte din colegi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax