Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Eveniment la Alba Iulia unic în România, în sprijinul femeilor bolnave de cancer. Ce s-au gândit să facă 5 artiști români

Publicat

impotriva cancerului

Din țară și din străinătate, 5 artiști români, specializați în micropigmentare, vin la Alba Iulia, într-o primă ediție a unui eveniment fără precedent în România: ”Cred în frumusețe, lupt alături de tine”.

Evenimentul este organizat în scop caritabil, la Alba Iulia. Cinci artiști români, specializați în micropigmentare, vor pune un zâmbet pe chipul celor afectați de cancer sau alopecie.

Cea care a avut inițiativa este Ana Oprea (originară din Alba Iulia, acum vine din Spania), care a adunat în jurul ei o mână de artiști: Medi Kiss (Belgia), Andreea Degan (Alba Iulia), Bianca Horhoi (Mediaș) și Nik Radu (Sibiu). Aceștia vor readuce zâmbetul pe chipurile celor greu încercați, totul fiind gratuit.

Evenimentul va avea loc pe parcursul zilei de 19 august, când își vor pune aparatura, priceperea și talentul la treabă, corectând și remodelând sprâncenele persoanelor afectate de lupta cu cancerul ori care suferă de alopecie.

Postarea organizatorilor:

În ciuda numeroaselor descoperiri din ultimele decenii şi a terapiilor inovatoare apărute împotriva cancerului, numărul românilor cu boli oncologice creşte alarmant, de la an la an.  Conform celor mai recente estimări, incidența cancerului în România este mai mare cu aproximativ 9.000 de cazuri noi în 2019, faţă de de anii precedenți.

Venind din lumea frumosului, Ana Oprea, initiatoarea acestui proiect impreuna cu alti 4 artisti romani si traineri de renume international Medi Kiss, Andreea Degan, Bianca Horhoi si Nik Radu, sunt convinsi că cel mai frumos machiaj al unei femei este de fapt zâmbetul său.
În acest sens, au decis sa se implice activ pentru a aduce bucurie pe chipurile supraviețuitoarelor de cancer.

Pentru ca una dintre consecintele tratamentelor agresive de chimioterapie și radioterapie este pierderea sprâncenelor, încurajăm pacientele să încerce metode alternative care pun în evidență feminitatea și atractivitatea.

O reamintire permanentă a faptului că sunt frumoase, este tehnica microblading, o procedura de ultimă generație care presupune introducerea pigmentului în stratul superior al dermului prin “redesenarea” firelor de păr din sprânceană, imitându-le perfect culoarea, grosimea și orientarea.

Cu ajutorul acestei tehnici se pot face corecții de culoare, formă și poziționare a sprâncenelor, dând astfel un efect de lifting facial. Durata de viață a procedurii este de aproximativ un an și jumătate, perioada care poate varia mai mult sau mai puțin, în functie de particularitățile fiecarei persoane în parte.

Un aspect important este faptul că avem garanția unui brand internațional în ceea ce privește pigmenții utilizați, care sunt testați dermatologic și adaptați la normele europene.

Procedura se efectuează în condiții de maxima igiena, doar cu consumabile de unică folosință. Proiectul “Cred în frumusete, lupt alături de tine” este o colaborare din suflet pentru suflet, o campanie în cadrul căreia oferim gratuit, ședințe de microblading femeilor care și-au pierdut părul natural din sprânceană în urma violentelor tratamente cu citostatice.

Pentru ca am întâlnit cazuri în care pacientele ajung până în punctul în care se autoizolează din cauza standardelor înalte de frumusețe impuse de societate, le încurajăm să se lase pe mână noastră și să accepte să le redăm magia încrederii de sine.

Știm cu toții că atitudinea pozitivă contribuie foarte mult la sănătate, unii medici susținand chiar că este cel mai important factor în lupta cu cancerul.

Tocmai de aceea suntem onorați să facem parte din proiectul “Cred în frumusete, lupt alături tine”, campanie care este de fapt o încercare de diminuare a efectelor triste generate de aceasta boală cruntă și care intenționează să pună în evidență acea frumusețe aparte care răzbate de sub multă luptă.

Menționăm că acest eveniment nu ar fi fost posibil fără ajutorul primariei Alba Iulia, care ne-a sustinut demersul punându-ne la dispozitie, în mod gratuit, spatiul de desfășurare și nu în ultimul rând persoanelor cu suflet mare care au avut o contribuție majoră dar au dorit să rămână în anonimat.

Cu aceasta ocazie vrem să mulțumim tuturor pentru implicarea socială și emoțională și să invităm toate pacientele doritoare de schimbare, să se programeze la numarul de telefon 0753108855 sau să se înscrie online aici

Credem cu tărie ca “frumusețea trezeste sulfetul la viață”, deci, lasă-te ajutată!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax