Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Eveniment Pakiv România: 40 de copii din familii defavorizate vor primi daruri de la Moş Crăciun

Publicat

Crăciunul este din ce în ce mai aproape şi, odată cu el, gândul la surprizele pregătite sub brad. Şi pentru ca Moşul să treacă pe la cât mai mulţi copii,  Asociația Pakiv România și Clubul Rotaract îl vor ajuta să ofere cadouri pentru 40 de copii din familii defavorizate, miercuri, 21 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 14.00.

Cei 40 de copii au pregătit un spectacol pentru Moș Crăciun, care va cuprinde o scenetă și un recital de colinde. Moș Crăciun îi va aștepta pe acești copii la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, unde, la finalul spectacolului, le va înmâna cadouri.

Copiii de la Casa de tip Familial „Riță Gărgăriță”, precum și copiii din Centrul COREI gestionat de organizația „Salvați Copiii” s-au pregătit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun, timp de o lună.

Angajații Asociației Pakiv România și membrii Clubului Rotaract le-au pregătit copiilor un frumos brad de Crăciun și darurile care vor umple sacul moșului.

Copiii care vor primii daruri de la Moș Crăciun au între 4 și 14 ani și vin din familii defavorizate, care nu îi pot susține la școală. Ei fac parte dintr-un proiect gestionat de organizația „Salvați Copiii”, având ca scop prevenirea abandonului școlar.

În urmă cu câteva zile, alți 60 de copii au primit cadouri de la Moș Crăciun, în cadrul unei eveniment organizat de Asociația Pakiv România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax