Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Hospice Eliana – Încredere și Solidaritate”, eveniment caritabil al asociației din Alba care se ocupă de bolnavii oncologici

Publicat

Echipa Hospice Eliana & prietenii organizează duminică, 11 decembrie, de la ora 18, un eveniment spectacol sub numele de ”Hospice Eliana – Încredere și Solidaritate” care își propune să îi adune împreună pe cei care cred în activitatea și valorile lor. 

Publicul interesat de comunitatea Hospice, poate participa la evenimentul on-line, AICI, începând cu ora 18.00.

”Vă propunem o seară în care să descoperim împreună oameni frumoși ai comunității noastre care aduc cu ei încredere, solidaritate și pasiune.

O seară dedicată vocației și măiestriei: servicii de paliație , meșteșuguri, muzică și ospitalitate.

Invitatul special al evenimentului este doamna VICTORIA GEUTSKENS, bijutier cu o experiență de peste 40 de ani, cu expoziții și distincții internaționale.

Cu o creație bazată pe balansul între tradiție și contemporan prin forma unică a bijuteriei din metal prețios, doamna Victoria va propune invitațiilor peste 50 de creații proprii, cu vânzare în scopul sprijinirii activității Hospice.

Simțurile artistice ne vor fi încântate de Orchestra de Cameră – Harmony of Sounds, grup format din studenți, elevi și profesori ai Liceului de Arte Regina Maria, Alba Iulia, sub îndrumarea profesoarei Emma Damian” au transmis reprezentanții asociației.

Îngrijiri paliative pentru bolnavii de cancer

Diagnosticul de boală incurabilă, oncologică sau neoncologică, este întotdeauna cauzator al unei furtuni emoţionale şi sociale, noua situaţie impunând reorganizarea totală a dinamicii familiei, care adesea se concentrează în jurul celui suferind, dar nu de puţine ori pacienţii şi familiile lor nu ştiu ce au de făcut, care este parcursul, au dileme la care nimeni nu pare să aibă un răspuns competent.

Hospice Eliana vine în sprijinul tuturor celor care se confruntă cu situaţii aparent fără ieşire, probleme sociale, financiare, de îngrijire medicală sau socială la domiciliu, aducând lumină şi bucurie în momente când tristeţea pare singura care le-a mai rămas.

Mărturiile celor pe care au avut bucuria şi onoarea să îi ajute le dau putere şi le sunt încurajare pentru a merge înainte.

Serviciile pe care le oferă sunt gratuite, costurile fiind suportate din activităţi caritabile, strângeri de fonduri, donaţii, sponsorizări şi alte acţiuni asemănătoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax