Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EVENIMENTE.ALBA24.RO: Un nou site pe platforma ziarului Alba24. O soluție simplă de a vă prezenta și promova evenimentele

Publicat

Pentru că prioritatea sa este ca cititorii să fie cât mai bine informați despre tot ce se întâmplă în județul Alba, portalul de știri, evenimente și informații utile Alba24.ro s-a extins cu încă o secțiune: Evenimente.Alba24.ro. De astăzi, vă oferim o soluție simplă și eficientă de a vă prezenta și promova evenimentele, dar și de a accesa rapid informații despre cele mai importante evenimente din județ.

Organizați o petrecere? Lansați o carte? Un spectacol, concert sau un party? Vă interesează un târg? Vreți să mergeți la un spectacol? Căutați un eveniment pentru copilul dumneavoastră? Vreți să strângeți fonduri pentru o cauză nobilă? Sau pur și simplu vreți să promovați sau să aflați de un eveniment? Pentru soluții la toate aceste nevoi, aveți de acum la dispoziție site-ul Evenimente.Alba24.ro.

Dacă doriți să postați un eveniment, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Evenimente.Alba24.ro și să vă faceți un cont. Astfel, apasați „Eveniment Nou”, după care puteți să selectați categoria evenimentului, să îi dați un titlu și să îl localizați pe hartă, pentru ca oamenii să îl găsească ușor. Pot să-și anuțe evenimentele orice instituție publică, firmă privată sau organizație. De la spectacole, concerte si party-uri până la conferințe, simpozioane, lansări de carte, expoziții sau evenimente făcute în scop caritabil. Postarea și publicarea acestora este gratuită.

După cum deja știți, în cei doi ani de existență, Alba24 a lansat noi produse media online destinate cititorilor din județ: ziarele Sebeș24.ro și Cugir24.ro, ziarul Sport.Alba24 – un supliment de sport, LifeStyle.Alba24 – un ziar colorat cu mondenități, Sănătate.Alba24 – un ghid local pentru sănătate și frumusețe și Junior.Alba24 – un site pentru copii și părinți. De asemenea, în luna noiembrie Alba24.ro a lansat și un site de Anunțuri gratuite, din toate domeniile, din județul Alba și, nu în ultimul rând, site-ul Anchete.Alba24.ro, pe care veți putea citi informații despre dosare celebre aflate pe rolul instanțelor din Alba și culisele unor afaceri care au marcat viața a zeci sau sute de oameni din Alba.

Vă invităm să faceți primul „tur”, chiar acum, pe Evenimente.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax