Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă, la Muzeul Principia din Alba Iulia. Program oferit de Școala de Arte și Meșteșuguri

Publicat

Școala de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, în perioada 21-23 Decembrie 2021, o serie de evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, în fiecare zi, între orele 9:00 și 17:00, la Muzeul Principia din Cetatea Alba Carolina vor avea loc o serie de expoziții meșteșugărești, de pictură, de arte decorative și de artă fotografică.

Atelierele și expozițiile sunt coordonate de profesorii școlii: Ioana Raica, Olga Oloieru, Vasile Sârb, Anca Daniela, Similie Liviu, Matei Aurelia, Lenuța Burja, Haneș Daniel, Eugen Gavrilă, Beleiu Nicolae, Gligor Ionel și Popa Petru.

În paralel, cursanții de la clasele cu profil artistic ale Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba vor susține, între 20 și 23 decembrie, începând cu ora 17:00, spectacole în care vor interpreta colinde românești și internaționale.

Proiectul cultural „Școala de Arte și Meșteșuguri în sărbătoare” este derulat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Școala de Arte și Meșteșuguri a fost înființată în anul 1969, iar de peste 10 ani funcționează ca serviciu în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

De la înființare și până în prezent, peste 10.000 de cursanți au luat parte la cursurile educative, mulți dintre aceștia reprezentând la ora actuală repere culturale și artistice în domeniile pe care le-au aprofundat în cadrul instituției.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax