Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Evenimente destinate marcării a 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia, la Muzeul Național Cotroceni

Publicat

Pe întreg parcursul anului 2022, Muzeul Național Cotroceni va desfășura evenimente destinate marcării a 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia.

Muzeul Național Cotroceni organizează sâmbătă, 26 martie, între orele 9.00 – 17.00, tururi ghidate dedicate regelui Ferdinand și reginei Maria și a modului în care destinul celor doi monarhi se împletește cu cel al Palatului Cotroceni.

Tinerii cu vârsta până în 16 ani beneficiază de acces gratuit. O atenție specială va fi acordată transmiterii informației istorice copiilor, într-o manieră accesibilă și atractivă pentru aceștia.

Tururile ghidate cu tematică inspirată de Sărbătoarea Încoronării sunt primele din această serie de manifestări adresate cu precădere publicului tânăr.

În luna aprilie, va fi lansată a nouă ediție a concursului de arte vizuale Cotroceni Creativ Junior, competiție la care se pot înscrie, anul acesta, tinerii din ciclul gimnazial și liceal.

Totodată, cei mici vor avea ocazia să participe, în lunile iulie – august, la Cotroceni Summer School, un proiect de educație non-formală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax