Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Evenimentele de 1 Mai, supravegheate de poliţişti şi jandarmi

Publicat

Echipaje de jandarmi, dar cele şi poliţişti vor asigura, în acest week-end, ordinea şi liniştea publică pe timpul activităţilor organizate de autorităţile locale, în judeţ, cu prilejul zilei de 1 mai.

Evenimentele deja anunţate sunt “Zilele Cetăţii Bastionare de Tip Vauban Alba Carolina”, ce se desfăşoară sâmbătă, 30 aprilie, la Alba Iulia, Festivalul de Folk „Zilele Tineretului” de la Cugir, în perioada 30 aprilie – 1 mai şi „Prăgşorul”, duminică, la Bistra, la care se aşteaptă participarea a peste 900 de persoane.

Într-un comunicat transmis de ofiţerul de informare şi relaţii publice de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, căpitan Ovidiu Jurcoveţ, aceştia reamintesc că “efectivele de jandarmerie vor acţiona în scopul prevenirii incidentelor şi protecţiei participanţilor, vor aplica ferm legea atunci când situaţia o va impune, vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta liniştea şi ordinea publică”.

Reprezentanţii IPJ Alba au anunţat că, în perioada 30 aprilie – 2 mai, „peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului, în special din domeniul ordinii şi siguranţei publice, precum şi agenţi de poliţie rutieră, vor acţiona zilnic şi vor veghea la liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţ”. De asemenea, aceştia au precizat că „vor fi intensificate măsurile de ordine publică în locurile aglomerate (pieţe, târguri, locuri de agrement, zone turistice sau trasee montane etc.) cu anticiparea eventualelor riscuri şi va fi asigurată prezenţa activă a agenţilor de poliţie rutieră la orele de vârf pe principalele artere de circulaţie, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere şi fluidizarea circulaţiei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax