Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Evgheni Prigojin a murit. Avionul șefului Wagner s-a prăbușit în Rusia cu 10 oameni la bord

Publicat

Prigojin, șeful Wagner, a murit și există deja ipoteza că ar fi fost ucis, scrie presa internațională. Un avion care i-ar aparține fondatorului grupului Wagner, Evgheni Prigojin, s-ar fi prăbușit în regiunea rusă Tver.

Înainte ca avionul să se prăbușească, martorii oculari au auzit două pocnituri puternice. După aceea, aripa și stabilizatorul avionului s-au desprins și au aterizat lângă o fermă abandonată din satul Kuzhenkino.

„Bucătarul lui Putin” se afla la bord și s-ar afla printre victime, potrivit agenției de presă ruse Tass.

Șeful Wagner a murit – știrea este transmisă și de BBC și The New York Times

10 oameni au murit după prăbușirea avionului privat, la nord de Moscova, potrivit Tass. Se crede că șeful Wagner, Evgheni Prigojin, se afla la bordul avionului. Printre victime se află și Dmitri Utkin, mâna dreaptă a lui Prigojin.

Autoritatea pentru Aviație Civilă din Rusia a confirmat incidentul și a anunțat prăbușirea unui avion privat la nord de Moscova.

Potrivit Autorității, avionul Embraer efectua o cursă de la Moscova la Sankt Petersburg. A fost lansată o anchetă cu privire la incident.

Potrivit serviciului în limba rusă al Europa Liberă, momentul prăbușirii a fost surprins pe înregistrări video, care sunt publicate în special de canalele Telegram „Base” și Mash.

Avionul a căzut într-o zonă populată. Pe fotografiile publicate de la locul căderii poate fi văzut numărul de zbor, similar cu RA-02795.

Se pare că șeful Wagner obișnuia să utilizeze două avioane simultan, ca precauție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.08.2023 at 22:09

    Ca Nuţă şi Mihalcea. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax