Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Evidența Persoanelor Alba: Precizări legate de valabilitatea actelor de identitate care au expirat începând cu 1 martie 2020

Publicat

evidenta populatiei alba

Ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Sars-Cov-2, pentru a se preveni aglomerarea ghișeelor Serviciilor Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor, reprezentanții Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Alba reamintesc cetățenilor că actele de identitate care au exipirat începând cu 1 martie 2020 își mențin valabilitatea pe durata stării de urgență/alertă și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acesteia.

„În considerarea dispozițiilor cuprinse în art. 45 din O.U.G. nr. 70/14.05.2020, coroborate cu cele ale art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/15.05.2020, actele de identitate al căror termen de valabilitate (înscris în actul de identitate) a expirat începând cu data de 1 martie 2020, își mențin valabilitatea pe toată perioada stării de urgență/alertă precum și pentru o perioada de 90 de zile de la încetarea acestei stări.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa în mod direct serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor care deservește localitatea dumneavoastră de domiciliu/reședință (datele de contact ale celor 13 S.P.C.L.E.P. din județul Alba se găsesc pe site-ul www.dpcepalba.ro , la secțiunea Servicii locale)”, au transmis reprezentanții DPCEP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax