Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Examen pentru notari stagiari, în 21 februarie. Concurenţă mare pentru posturile de la Alba Iulia

Publicat

notar

Institutul Notarial Român organizează, pe 21 februarie, examen pentru dobândirea calităţii de notar stagiar.Sunt disponibile 44 de posturi în ţară, trei dintre ele la Alba Iulia.

Concurenţa este mare. Doar pentru cele trei locuri din Alba Iulia, de exemplu, s-au înscris 29 de candidaţi. Vezi: Lista candidati notari stagiari 2018

Înscrierile s-au făcut până în 26 ianuarie, iar taxa de participare la concurs este de 3.500 lei / candidat.

Testarea va consta într-o probă scrisă, un test grilă cu 100 de întrebări – 50 din drept civil şi procedură civilă, respectiv 50 din procedura şi legislaţia notarială. Nota minimă de promovare a examenului este 7, iar fiecare grilă este notată cu 0.10 puncte.

Spre deosebire de examenele organizate anii trecuţi, de data aceasta candidaţii nu mai susţin şi probă orală.

Numărul de locuri scoase la concurs:

Alba Iulia: 3

Bacău: 2

Braşov: 2

Bucureşti: 6

Cluj: 4

Constanţa: 2

Craiova: 4

Galaţi: 3

Iaşi: 2

Oradea: 2

Piteşti: 2

Ploieşti: 3

Suceava: 2

Târgu Mureş: 2

Timişoara: 5

Concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în data de 21 februarie 2018, se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9.00.

Repartizarea pe cele 2 săli a candidaților se va afișa, cu cel puțin 24 h înainte de data desfășurării concursului, pe pagina de internet a INR, precum și la cele două intrări (din Bld. Theodor Pallady nr. 40G și din Str. Drumul Lunca Jariștei) ale Centrului de Conferințe Auditorium Pallady.

Accesul candidaților în sălile de concurs este permis începând cu orele 7,30 până la momentul extragerii setului de subiecte, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare. Identificarea candidaților se face în baza cărții de identitate/adeverinței provizorii de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile, a dispozitivelor electronice sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrărilor Institutul Notarial Român va pune la dispoziția candidaților pix cu pastă de culoare albastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax