Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Excelența în afaceri, premiată la Sebeș. 50 de firme au primit diplome și felicitări din partea municipalității

Publicat

La inițiativa primarului Dorin Nistor, primele 50 de întreprinderi private, determinate în ordinea contribuției la bugetul local al Municipiului Sebeș, precum și companiile care au oferit sprijin comunității prin sponsorizări, au primit diplome aniversare și felicitări, care le-au fost expediate la sediul social.

Municipiul Sebeș este una dintre localitățile care se remarcă printr-o puternică și accelerată dezvoltare economică, dovadă atât prosperitatea de care se bucură comunitatea locală, cât și contribuțiile agenților economici la bugetul local.

Prin intermediul evenimentului „Excelența în Afaceri”, ajuns la cea de-a VI-a ediție, administrația locală a răspuns, printr-un gest de recunoștință, contribuției mediului economic la transformarea Sebeșului într-o „fabrică de succes”.

Primarul Dorin Nistor le transmite companiilor mulțumiri pentru activitatea economică susținută, pentru suportul oferit propriilor angajați și întregii comunități, într-un an cu multe provocări, în care viața Sebeșului a continuat cu solidaritate și cu încredere.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 29.12.2021 at 12:06

    Dati, Va rog frumos, si Numele si Activitatea ( ce anume fac=fabrica sau constroiuiesc ) cele ” 50 de intreprinderi private, care au primit, din partea ” fabricii de succes ” , ” diplome ( bucati de cartonas subtire tiparite ! ) si felicitari, DE LA Primarul Dorin Nistor !!!!!

  2. Gelu Stoian

    miercuri, 29.12.2021 at 12:07

    P.s.: Diplomele erau si inramate ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax