Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Atletico Madrid îl curtează pe portarul „alb-negrilor”, Vlad Ignat

Publicat

Portarul Vlad Ignat este la mare căutare, în această vară. După ofertele primite din Anglia și Scoția, pe adresa clubului albaiulian a sosit joi și o ofertă din Spania, de la Atletico Madrid. Din păcate, oferta nu era una certă, care să ofere speranțe prea mari pentru bugetul Unirii Alba Iulia, astfel că oficialii „alb-negrilor” au solicitat mai multe detalii.

”A sosit o ofertă de la Atletico Madrid pentru Vlad Ignat. Ultima ofertă nu era concretă. Ei vroiau ca în momentul în care Ignat are 20 de meciuri la Atletico B (echipa secundă) să achite 30.000 de euro plus TVA, iar apoi când portarul avea 20 de meciuri  la prima echipă să mai achite încă 130.000 de euro. Nu e în regulă așa și au spus că trimit altă ofertă”, a declarat, în ultima zi ca oficial al Unirii, Nicolae Lupu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Clubul din Madrid dorea să-l achiziționeze gratuit pe Vlad Ignat și să achite treptat, în funcție de evoluțiile acestuia, suma de transfer, fapt ce nu ar putea îmbunătăţi situația în care se află Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. albaiulian

    joi, 30.06.2011 at 13:24

    50.000 euro cash si 20% dintr-un viitor transfer = pretul corect

  2. AB

    joi, 30.06.2011 at 13:52

    Uite ca, dupa Bogdan Dinu si Vlad Ignat este cautat de echipe de afara. Avem foarte multi portari talentati in judet si nu numai.

  3. RCA ALBA IULIA

    vineri, 01.07.2011 at 07:28

    uite ca unirea tot exporta dar la buget nu se vede nimic…..pacat, caci oamenii din conducere, din cate stiu eu, sunt oamni de afaceri, ar trebui sa faca ceva bani din copiii astia pentru unirea

  4. Povesti cu Lupu

    duminică, 07.08.2011 at 14:40

    Dl. Lupu povesteste frumos…Ofertele astea au fost in mintea lui…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax