Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: CS Unirea intenţionează să înființeze secție de box

Publicat

Reprezentanţii CS Unirea Alba Iulia au mărturisit că există șanse foarte mari ca, în anul 2011, în cadrul clubului să apară o nouă secție sportivă și anume boxul. Afilierea clubului de box la CS Unirea este posibilă în anumite condiții, după cum a spus directorul  Marius Anghel. ”E posibil ca, în anul următor, să înființăm o nouă secție, asta dacă vom modifica organigrama. E posibil să desființăm secțiile mai puțin performante și să aducem boxul. Clubul de box există de mulți ani, este un club serios și este pregătit de un om priceput. Până de curând, ei au fost sponsorizați de cei de la Gaz, dar acum se pare că se confruntă cu dificultăți majore”, a declarat Marius Anghel.

În ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat clubul de box condus de Nicolae Paştiu, care a fost nevoit câteodată să se finanţeze din împrumuturi, acesta a reușit să obțină performanțe notabile. Astfel, după mai mulți ani de așteptare, visul lui Nicolae Paștiu de a-și vedea secția de box în cadrul Clubului Sportiv Unirea poate deveni realitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax