Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: CS Universitatea a mai transferat o baschetbalistă. Breanna Salley vine la Alba Iulia de la Seattle Storm

Publicat

Echipa de baschet feminin CS Universitatea și-a completat lotul pentru noul sezon. În acest sens, oficialii echipei au mai transferat încă o sportivă din Statele Unite ale Americii. Este vorba de Breanna Salley, o baschetbalistă de 23 de ani, sosită la Alba Iulia de la Seattle Storm.

Directorul sportiv al Universității, Petre Eleș, susține că Breanna constituie ultimul transfer pentru formația pregătită de Thomas Bilek. ”Este o jucătoare de 23 de ani, 1,80 m, evoluează pe postul trei, vine de la Seattle Storm, echipa campioană din 2010. Breanna a fost în Training Camp. Eu mi-am dorit-o foarte mult, am primit niște referințe fooarte bune, am vorbit cu foști antrenori, colege și toate referințele au fost foarte bune. Venirea baschetbalistei a fost un extratransfer, deoarece s-a considerat că mai era nevoie de o sportivă”, a declarat Petre Eleș.

Chiar dacă CS Universitatea are patru straniere în lot, obiectivul echipei nu va fi ușor de îndeplinit, susține Eleș. ”Alba are în lot patru straniere, dar și alte echipe o să aibă patru straniere. Obiectivul trebuie îndeplinit indiferent de condiții”, a încheiat oficialul Universității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax