Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Exclusiv: CS Zlatna va juca meciurile în nocturnă. Miercuri demarează lucrările pentru completarea instalaţiei

Publicat

Primăria din Zlatna demarează o nouă serie de lucrări la Stadionul ”Minaur”, chiar dacă echipa de fotbal nu a reușit să impresioneze în actuala ediție de campionat. Este vorba de instalarea a încă doi stâlpi, pentru completarea nocturnei instalate în incinta arenei zlătnene.

Stadionul din Zlatna va beneficia de o nouă modernizare. Arena sportivă era dotată cu o instalație de nocturnă care nu a fost omologată de Federația Română de Fotbal, astfel că edilul Silviu Ponoran a demarat lucrările pentru instalarea altor doi stâlpi, în zona în care nu era acoperită. ”Nocturna face parte dintr-un ansamblu de lucrări ce au avut loc în Zlatna. Sperăm să jucăm meciurile la lumina reflectoarelor”, a declarat Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna. Piesele pentru montare au sosit luni, la Stadionul ”Minaur”, astfel că de miercuri pot începe lucrările.

Dacă va reuși ceea ce și-a propus, echipa din Zlatna va fi singura de Liga a III-a care își va disputa jocurile pe nocturnă. După toate acestea, ar mai fi și ultimul pas de făcut: încropirea unei echipe competitive de nivelul eșalonului terț.

Noua instalație de nocturnă  se dorește a fi inaugurată în 11 octombrie, într-un meci amical cu echipa de Liga I, Gaz Metan Mediaș. „Ne dorim să aducem o echipă de Liga I, cel mai probabil aceea va fi Gaz Metan Mediaș”, a declarat Constantin Iancu, delegat CS Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax