Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Dăscălescu susţine că Man era în atenția Universității Craiova și avea ofertă de la Pandurii

Publicat

Antrenorul grupării de Liga a III-a, FC Cisnădie, Mihai Dăscălescu, s-a declarat ușor nemulțumit de faptul că unul dintre foștii săi elevi a ajuns doar la echipa secundă a „câinilor roșii”. Acesta are și o explicație pentru mica lui dezamăgire. ”Sunt puțin dezamăgit de faptul că Alexandru Man a ajuns doar la echipa a II-a a celor de la Dinamo, nu e rău, dar el a fost curtat de Universitatea Craiova și avea o ofertă clară de la Pandurii Târgu Jiu, de asta sunt dezamăgit doar”, a declarat Mihai Dăscălescu.

Proaspătul dinamovist nu s-a bucurat nici o clipă de atenția echipei mari a Unirii, însă acesta nu s-a „predat” în fața sportului rege și a demonstrat la CS Zlatna că poate face față  unui eșalon superior celui la care jucase până în vară. ”Eu cred că Alexandru poate juca la orice nivel, pentru că este un fotbalist puternic și are  inteligență în joc”, a adăugat Mihai Dăscălescu.

Antrenorul Dăscălescu s-a bucurat în vară, când cei de la Unirea nu l-au reținut în lotul echipei mari. ”Eu l-am dorit enorm pe Man și m-am bucurat când am aflat că cei de la Unirea nu-l vor reține în lot, mereu am spus că va ajunge la o echipă mare”, a declarat fostul antrenor al „aurarilor”.

În condițiile în care Man nu ar fi ales varianta de a juca în „Ștefan Cel Mare”, cu siguranță fotbalistul l-ar fi urmat pe Mihai Dăscălescu, la Cisnădie. ”Normal că l-am dorit pe Man și la Cisnădie, e un fotbalist bun”, a  încheiat Dăscălescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax