Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ursul care a terorizat locuitorii din Pâclișa a fost CAPTURAT, vineri spre sâmbătă noapte. Operațiune fără incidente

Publicat

urs

Locuitorii cartierului Pâclișa din Alba Iulia pot dormi liniștiți. Ursul care își făcuse apariția cu câteva săptămâni în urmă, a fost tranchilizat vineri spre sâmbătă noaptea, după o nouă acțiune de căutare, începută după amiază de autorități. 

Este vorba despre un exemplar foarte frumos, de dimensiuni mari, care va fi relocat în zona Oașa, spre granița cu Județul Vâlcea, la aproximativ 30 de kilometri de orice așezare omenească.

Vezi și VIDEO: Ursul de la Pâclișa, ELIBERAT în pădure, departe de comunitățile umane. S-a culcat la Pâclișa, s-a trezit la Șureanu

urs

Surse din rândul celor careu au participat la capturarea ursului au declarat pentru Alba24 că operațiunea a decurs fără incidente.

urs

La acțiunea de vineri au participat vânători și câini de vânătoare, alături de reprezentanți ai unui ONG. Jandarmii au securizat zona și nu au lăsat oamenii să se apropie.

u

Ursul a fost căutat pe dealurile și în pădurile din apropiere. Doi dintre câinii de vânătoare s-au întors răniți. Aveau mușcături pe corp, însă nu s-a putut stabili cu exactitate ce fel de animal i-a rănit (în zonă sunt și mistreți).

urs

Până la urmă, oamenii au reușit să îi dea de urmă și să îl captureze.

u

Reamintim faptul că în noaptea de miercuri spre joi, ursul a mai atacat odată, mai exact a omorât un câine, după ce cu o zi înainte a intrat într-o gospodărie, unde a mai omorât un cățel și a atacat un porc.

urs

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cel de-al doilea urs care și-a făcut apariția în zona respectivă, sau cel puțin dacă se vor adeveri cele spuse de localnici că ar fi vorba despre doi urși, de dimensiuni și nuanțe diferite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax