Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Himcinschi junior ar putea fi salvarea Unirii

Publicat

Aflată în plină criză financiară, Unirea Alba Iulia pare să-și fi găsit colacul de salvare. Toate speranțele clubului albaiulian stau acum în juniorul de 16 ani Fabian Himcinschi. Internaționaul de juniori a pelcat în Polonia pentru a susține probe de joc la Legia Varșovia (Liga I, Polonia). Tânărul fotbalist a fost remarcat de câtre oficialii polonezilor în Turul de Elită al Campionatului European din Belgia. La această competiție fotbalistul a reușit să înschire 7 goluri, dintre care 5 într-un singur meci.

În această dimineață, Nicolae Lupu a plecat împreună cu Fabian Himcinschi spre Polonia, unde jucătorul albaiulian va susține probe de joc. Chiar dacă nu a evoluat deloc în eșalonul secund, Fabian a debutat în Liga I în sezonul trecut împotriva grupării Gaz Metan Mediaș.  ”Mi-aș dori să joc la un nivel cât mai înalt, știu deocamdată că sunt două echipe interesate de mine, Glasgow Rangers și Legia Varșovia, vă dați seama că ambele oferte sunt tentante”, a declarat Fabian Himcinschi.

Fotbalistul de doar 16 ani este cotat la 200.000 de euro, bani ce ar constitui o adevărată gură de oxigen pentru Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax