Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Luminița Manta a semnat cu CS Universitatea „1 Decembrie”. Directorul Petre Eleș vorbește în premieră de la venirea la Alba Iulia

Publicat

Echipa de baschet feminin CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia are lotul format, dar în jurul echipei totul este învăluit în mister, deoarece oficialii nu doresc să comunice numele jucătoarelor transferate. Alba24.ro a aflat însă numele a două jucătoare curtate de CS Universitatea.

Prima este Luminița Manta, baschetbalistă la CSM Târgoviște, în vârstă de 21 de ani şi 1,92 metri înălţime. Sportiva a evoluat pentru naționala under 20 a României și are în palmares două titluri de campioană națională. Contactată telefonic, Luminița Manta a confirmat mutarea ei la Alba Iulia. ”Am purtat negocieri și am semnat cu echipa de baschet din Alba. Am ales Alba Iulia pentru că acolo se vrea performanță și este exact ceea ce caut eu acum”, a declarat, în exclusivitate pentru Alba24.ro, Luminița Manta.

Sportiva nu va veni gratis la Alba Iulia, astfel că formația din orașul nostru va plăti în schimbul baschetbalistei de 21 de ani.

O altă sportivă cu care gruparea albaiuliană a negociat și care ar putea ajunge la Alba Iulia este Eniko Tarța de la CSS Craiova. Surse apropiate susțin că sportiva s-a aflat în negocieri cu echipa din Alba, iar, cum lotul este format,  aproape sigur că și Eniko Tarța a semnat cu echipa noastră. Lotul Universității va mai fi completat de încă o sportivă din țară și de trei jucătoare străine, care, conform oficialilor albaiulieni, se ridică la nivelul stranierelor aflate deja în țară.

Petre Eleș: ”Echipa e formată în totalitate, nu mai negociem cu nimeni”

Noul director sportiv al grupării din Alba Iulia, Petre Eleș, fost manager la CSM Satu Mare, a confirmat faptul că toate transferurile sunt parafate, însă nu a spus nimic sigur despre Luminița Manta. ”Este toată echipa formată în totalitate, nu mai negociem cu nimeni. Nu pot nici să confirm, nici să infirm, vom prezenta lotul la o conferință de presă”, a declarat Petre Eleș pentru Alba24.ro.  Noul director sportiv a acceptat totuși să spună cum a ajuns el la Alba Iulia și ce l-a determinat să aleagă orașul Unirii. ”Eu am ajuns la Alba Iulia în primul rând pentru că am fost ofertat, eu am lucrat la Satu Mare, dar din motive politice am renunțat la funcția de manager general de la Satu Mare. Eu știam foarte bine oamenii de la Alba, am întâlnit oameni extraordinari aici chiar și pe vremea când veneam ca adversar. Îmi doresc să facem performanță și la Alba Iulia. Este posibil ca în 3-4 ani să ajungem la fel de sus ca și CSM Satu Mare”, a mai spus Petre Eleș.

Volha Tămîrgeanu nu a mai rămas de CS Universitatea

Privită ca una dintre principalele sportive cu care se va negocia în această vară, Volha Tămîrgeanu nu a ajuns la un acord cu echipa  CS Universitatea Alba Iulia. Aceasta nu a putut accepta oferta venită din partea clubului albaiulian. Baschetbalista și-ar fi dorit să rămână la Alba Iulia, însă nu a putut accepta condițiile noului contract. ”Eu, sincer, aș fi vrut să rămân, acolo m-am simțit foarte bine, la Alba Iulia și îmi pare sincer rău că nu a fost să fie să rămân”, a spus Tămîrgeanu.

Chiar dacă nu mai e la echipă, sportiva nu poartă ranchiună echipei pentru care a jucat un an. ”Le doresc celor de la Alba Iulia să-și îndeplinească obiectivul și chiar mai mult decât își propun. Eu regret că nu ne-am îndeplinit obiectivul. Acei oameni care au fost alături de noi meritau acest lucru”, a mai spus Volha Tămîrgeanu.

sursa foto: MCMBASKET:RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax