Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Marian Sarmeș: ”Se caută antrenori noi”

Publicat

Acționarul Unirii Alba Iulia, Marian Ionel Sarmeș a declarat, în exclusivitate pentru Alba24.ro, că echipa pe care o finanțează caută un nou staff tehnic și cum se vor ocupa de campania de achiziții. ” Se caută antrenori noi la Unirea. Am văzut prin presa locală tot felul de nume, date, total eronat. Nu o să fie un antrenor din județ, o să fie antrenor din afara orașului, cu experiență și antrenor care lucrează mai mult pe forță fizică și un antrenor cunoscut. Nu pot să dau numele pentru că nu vom face un nume public până nu vom purta discuții importante”, a declarat, pentru Alba24.ro, Marian Ionel Sarmeș.  Nici secunzii Himcinschi și Bicheși nu mai au locurile sigure. ”Nu știm sigur dacă cei doi vor mai rămâne la Unirea, vom  lua o decizie în acest sens”, a adăugat Sarmeș.

În ceea ce privește achizițiile, acționarul are făcut deja un plan pe care-l va pune în aplicare. ”Unirea are un lot valoros și cu două, trei plombe nu vom retrograda. Vom încerca să contactăm jucători liberi de contract, dar ne vom baza și pe împrumuturi”, a mai spus Marian Sarmeș.

În sezonul trecut, politica jucătorilor împrumutați a fost falimentară, întrucât jucătorii aduși la Alba Iulia nu au ajutat suficient echipa, ca să să evite retrogradarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. radu

    vineri, 07.01.2011 at 18:25

    echipa de unde se finanteaza :)) ca nu da niciun leu macar…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax