Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Mihai Scheau, de la Daia Română a ajuns la Poli Timișoara

Publicat

Mijlocașul de numai 15 ani, Mihai Scheau, a fost transferat recent de gruparea de pe malul „Begăi”, Poli Timișoara. Tânărul fotbalist a fost crescut de Paul Ciucă, la Dalia Sport Daia Română. ”Eu l-am descoperit pe Mihai la Daia Română, era elev de-al meu și l-am văzut la școală. L-am luat din clasa a III-a la școală, am făcut cu ei handbal și fotbal, el era foarte bun și la handbal, a fost chiar și la tenis de masă, campion la turneul zonal de la Sebeș, e un copil foarte talentat”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Dalia Sport, Daia Română.

Tânărul a fost descoperit de oficialii bănățeni  în urma turneului ce a avut loc între reprezentativele județene, în faza finală, când s-a jucat la Timișoara. Acolo, clubul timișorean a luat legătura cu talentatul fotbalist. Cei de la Daia nu s-au opus transferului și i-au permis fotbalistului să părăsească echipa pentru o cifră modică, din următorul transfer și pentru un set de echipament al prim-divizionarei. ”Noi vroiam 10% din următorul transfer, dar domnul Chivorchian a propus 1% și un set de echipament. Deși e puțin, noi nu am dorit să ne opunem, pentru că este șansa copilului de a ajunge la un club puternic”, a adăugat Paul Ciucă (foto, la minge).

În vara acestui an, tânărul fotbalist a fost aproape de a ajunge la Unirea Alba Iulia, dar, la sfaturile antrenorului, acesta a rămas la Daia, iar decizia s-a dovedit a fi câștigătoare. Mihai Scheau este născut în 1995 și evoluează pe postul de  mijlocaș central, însă, potrivit celor spuse de Paul Ciucă, acesta poate juca și în alte posturi.

După propulsarea lui Scheau la Timișoara, un alt component al grupării din Daia este aproape de a face pasul spre o echipă de nivel superior. Cătălin Ștef este dorit la gruparea antrenată de Mihai Dăscălescu, FC Cisnădie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax