Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Nicolae Lupu – ”Salvarea Unirii să vină de oriunde”

Publicat

Unirea Alba Iulia se află într-o situație critică. Conducătorii albaiulieni nu știu cum să facă rost de bani, clar fiind faptul că „alb-negrii” încă nu au o dată fixă pentru reunire. ”Sperăm să vină salvarea echipei de oriunde, din vânzarea de jucători sau din partea unui sponsor serios. Toată lumea trebuie să înțeleagă că avem nevoie de bani”, a declarat Nicolae Lupu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Totuși albaiulienii văd o luminiță la capătul tunelului din partea autorităților locale, deoarece în acest an este posibil ca Primăria și Consiliul Județean să se implice din nou la clubul albaiulian. ”Avem nevoie de sprijinul tuturor, să vedem dacă primăria și consiliul județean se vor implica iarăși să susțină echipa”, a mai spus Lupu.

Oficialul Unirii a evitat să discute despre numirea unui antrenor, invocând motivul financiar. ”Despre aducerea unui antrenor nu are rost să vorbim până nu vedem cum stăm cu banii. Nu putem negocia cu nimeni dacă nu avem bani”, a încheiat Nicolae Lupu.

Surse apropiate clubului albaiulian susțin că reunirea lotului va avea loc pe 17 ianuarie, dată la care se întâlnesc majoritatea echipelor din Liga a III-a și nu din eșalonul secund.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax