Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: O petrecere a burlacilor ratată. Motivul scandalului din Panini Alba Iulia. Declarația tinerei implicate

Publicat

Motivul care a stat la baza scandalului de la Panini a fost o petrecere ratată a buralcilor. Povestea scandalului de la restaurantul de tip fast food, în urma căruia două persoane au fost înjunghiate și tânăr este cercetat pentru tentativă de omor, ne-a fost relatată în EXCLUSIVITATE chiar de tânăra care a luat parte la altercație și a care a fost chiar „subiectul” acestui conflict sângeros.

Cinci tineri care au dorit o „petrecere a burlacilor” au contactat o domnișoară care să le animeze seara. Din păcate pentru ei, petrecerea nu a fost ceea ce s-au asteptat, pentru că în final, după o jumătatea de oră în care au povestit într-o cameră la hotel Cetate, tânăra și-a primit onorariul și pe motivul unui comision la taxi a coborât din hotel și s-a făcut nevăzută.

În jurul orei 02:00 fata a ajuns la Panini alături de un prieten, și și-au comandat de mâncare. Nici nu au apucat să își ridice comanda că s-au trezit cu cei cinci „burlaci” lângă ei.

Păgubiți de cei 1.100 de lei tinerii și-au cerut banii înapoi. De aici a pornit un întreg scandal în care se pare că acuzatul de tentativă de omor a căzut la mijloc.

Iată mai jos filmul evenimentelor petrecut la Panini, povestit în exclusivitate pentru Alba24 de tânăra implicată:

„M-am înțeles să mă văd cu cei cinci pentru o petrecere a burlacilor la hotel Cetate. Eu am stat o jumatate de ora cu ei la discutii dar mi-am dat seama că nu sunt foarte atenți și pot pleca.

Am  coborât din cameră, m-am urcat în taxi și am plecat spre casă. După două ore m-am întâlnit cu ei la Panini și acolo s-au produs toate problemele.

În jurul orelor două am ajuns la Panini și ne-am pus la masa de lângă bar, ne-am plătit mâncarea și nici am terminat-o că au apărut cinci persoane lângă noi. Unul dintre cei cinci mi-a smuls buletinul din mână, iar m-am ridicat să în iau înapoi.

Alex le-a spus să ieșim afară să discutăm civilizat dar ei nu au înțeles. Situația s-a agravat și în acel moment a vrut să puna mâna pe mine și el l-a avertizat să nu mă atingă.

Unul dintre bărbați s-a pus fața în față cu el, eu m-am bagat sa îl protejez, și atunci scandalul a început.

Unul dintre ei m-a dat cu capul de perete, în timp ce restul îl loveau pe Alex. La un moment dat a primit o lovitură foarte tare în testicule, încat și-a  pierdut cunoștința.

După ce și-a revenit, de frică, a scos un briceag pe care îl folosește zi de zi când mănâncă, și a lovit cu el două persoane.”

Și patronul restaurantului Panini confirmă motivele izbucnirii scandalului din fast foodul pe care îl administrează:

Acesta povestește că bărbații l-au găsit pe Alexandru în fast-food, și au început o discuție aprinsă cu el. Acesta le-a propus să iasă afară dar nu a mai apucat deoarece cei cinci au început să îl lovească, iar pentru a se apăra acesta a scos un briceag și i-a înjunghiat pe doi dintre agresori. Aceștia ar fi aruncat cu scaune în timpul altercației dar fără să producă pagube în interiorul restaurantului.

Angajații restaurantului nu s-au implicat în altercație, și au anunțat imediat forțele de ordine. Mai mult scandalul nu are nicio legătură cu Panini sau cu angajații săi a mai declarat acesta.

Tânărul de 25 de ani este cercetat pentru tentativă de omor și a primit primit 60 de zile de control judiciar timp în care inculpatul are obligaţia de a nu comunica cu persoanele vătămate şi martorii.

CITEȘTE ȘI: Scandal la Panini Alba Iulia. Tânăr de 25 de ani cercetat pentru tentativă de omor. A înjunghiat două persoane

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii sau luării unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. A.D.

    vineri, 27.07.2018 at 21:05

    Profesionista a inselat clientii iar ******* i-a injunghiat :)))) Ce poveste romaneasca:)))

  2. Hmm

    sâmbătă, 28.07.2018 at 02:51

    Ciobanii si tiganii

  3. Unu

    sâmbătă, 28.07.2018 at 07:48

    Prietenul adica pestele. Pe fata o gasiti pe publi24. Informati oamenii corect daca tot faceti articole!

  4. Ics

    sâmbătă, 28.07.2018 at 08:04

    Bai nene, ce ar însemna să iau si eu cu mine cuțitul pe care îl folosesc acasa cand mănânc…mda…povesti… cică petrecere a burlacilor in camera la hotel cu lectura si consiliere psihologică. He he …Si marmota ce zicea???!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax