Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: O petrecere a burlacilor ratată. Motivul scandalului din Panini Alba Iulia. Declarația tinerei implicate


Publicat

Motivul care a stat la baza scandalului de la Panini a fost o petrecere ratată a buralcilor. Povestea scandalului de la restaurantul de tip fast food, în urma căruia două persoane au fost înjunghiate și tânăr este cercetat pentru tentativă de omor, ne-a fost relatată în EXCLUSIVITATE chiar de tânăra care a luat parte la altercație și a care a fost chiar „subiectul” acestui conflict sângeros.

Cinci tineri care au dorit o „petrecere a burlacilor” au contactat o domnișoară care să le animeze seara. Din păcate pentru ei, petrecerea nu a fost ceea ce s-au asteptat, pentru că în final, după o jumătatea de oră în care au povestit într-o cameră la hotel Cetate, tânăra și-a primit onorariul și pe motivul unui comision la taxi a coborât din hotel și s-a făcut nevăzută.

În jurul orei 02:00 fata a ajuns la Panini alături de un prieten, și și-au comandat de mâncare. Nici nu au apucat să își ridice comanda că s-au trezit cu cei cinci „burlaci” lângă ei.

Păgubiți de cei 1.100 de lei tinerii și-au cerut banii înapoi. De aici a pornit un întreg scandal în care se pare că acuzatul de tentativă de omor a căzut la mijloc.

Iată mai jos filmul evenimentelor petrecut la Panini, povestit în exclusivitate pentru Alba24 de tânăra implicată:

„M-am înțeles să mă văd cu cei cinci pentru o petrecere a burlacilor la hotel Cetate. Eu am stat o jumatate de ora cu ei la discutii dar mi-am dat seama că nu sunt foarte atenți și pot pleca.

Am  coborât din cameră, m-am urcat în taxi și am plecat spre casă. După două ore m-am întâlnit cu ei la Panini și acolo s-au produs toate problemele.

În jurul orelor două am ajuns la Panini și ne-am pus la masa de lângă bar, ne-am plătit mâncarea și nici am terminat-o că au apărut cinci persoane lângă noi. Unul dintre cei cinci mi-a smuls buletinul din mână, iar m-am ridicat să în iau înapoi.

Alex le-a spus să ieșim afară să discutăm civilizat dar ei nu au înțeles. Situația s-a agravat și în acel moment a vrut să puna mâna pe mine și el l-a avertizat să nu mă atingă.

Unul dintre bărbați s-a pus fața în față cu el, eu m-am bagat sa îl protejez, și atunci scandalul a început.

Unul dintre ei m-a dat cu capul de perete, în timp ce restul îl loveau pe Alex. La un moment dat a primit o lovitură foarte tare în testicule, încat și-a  pierdut cunoștința.

După ce și-a revenit, de frică, a scos un briceag pe care îl folosește zi de zi când mănâncă, și a lovit cu el două persoane.”

Și patronul restaurantului Panini confirmă motivele izbucnirii scandalului din fast foodul pe care îl administrează:

Acesta povestește că bărbații l-au găsit pe Alexandru în fast-food, și au început o discuție aprinsă cu el. Acesta le-a propus să iasă afară dar nu a mai apucat deoarece cei cinci au început să îl lovească, iar pentru a se apăra acesta a scos un briceag și i-a înjunghiat pe doi dintre agresori. Aceștia ar fi aruncat cu scaune în timpul altercației dar fără să producă pagube în interiorul restaurantului.

Angajații restaurantului nu s-au implicat în altercație, și au anunțat imediat forțele de ordine. Mai mult scandalul nu are nicio legătură cu Panini sau cu angajații săi a mai declarat acesta.

Tânărul de 25 de ani este cercetat pentru tentativă de omor și a primit primit 60 de zile de control judiciar timp în care inculpatul are obligaţia de a nu comunica cu persoanele vătămate şi martorii.

CITEȘTE ȘI: Scandal la Panini Alba Iulia. Tânăr de 25 de ani cercetat pentru tentativă de omor. A înjunghiat două persoane

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii sau luării unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comments

 1. A.D.

  vineri, 27.07.2018 at 21:05

  Profesionista a inselat clientii iar ******* i-a injunghiat :)))) Ce poveste romaneasca:)))

 2. Hmm

  sâmbătă, 28.07.2018 at 02:51

  Ciobanii si tiganii

 3. Unu

  sâmbătă, 28.07.2018 at 07:48

  Prietenul adica pestele. Pe fata o gasiti pe publi24. Informati oamenii corect daca tot faceti articole!

 4. Ics

  sâmbătă, 28.07.2018 at 08:04

  Bai nene, ce ar însemna să iau si eu cu mine cuțitul pe care îl folosesc acasa cand mănânc…mda…povesti… cică petrecere a burlacilor in camera la hotel cu lectura si consiliere psihologică. He he …Si marmota ce zicea???!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI locale 2020: PREZENȚA la vot pe orașe în județul Alba. Cei mai mulți alegători au mers la urne la Câmpeni

Publicat

Până la ora 10.00, au votat 22.621 dintre cei 310.563 cetăţeni cu drept de vot din județul Alba. Prezența la vot este de 7,28%, ușor mai mică față de cea din 2016 (7,48%).

Vă prezentăm prezența la vot pe orașe și municipii (ora de referință 10.00):

Alba Iulia – 5,74 %

Aiud – 5,35%

Sebeș – 5,49%

Blaj – 5,97%

Ocna Mureș – 4,93%

Cugir – 6,44%

Câmpeni – 12,39%

Abrud – 8,97%

Baia de Arieș – 6,61%

Zlatna – 8,08%

Teiuș – 8,94%

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, Alin Stanciu, a votat pentru ca ”orașul să se dezvolte în mod corect”

Publicat

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, a votat duminică la ora 10.00, la secția de votare din cartierul Oarda, unde locuiește. 

”Am votat pentru Alba Iulia, am votat pentru ca Alba Iulia să se dezvolte în mod corect și am votat pentru plecarea la muncă la consiliul județea Alba și la primărie” a spus Stanciu.

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI locale 2020: PREZENȚA la vot în Alba ora 10.00 – 7,28%. Mai mulți alegători prezenți în mediul urban, față de rural

Publicat

Peste 7% dintre alegători au mers la urne, până la ora 10.00, în județul Alba. Secțiile de vot s-au deschis de la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00.

În judeţul Alba, sunt 310.563 cetăţeni cu drept de vot, care au acces la 439 de secţii de votare organizate în localităţi, potrivit potrivit prezenta.roaep.ro. Aproximativ 62.000 dintre ei sunt din Alba Iulia, care are 50 de secţii de votare.

Vezi VOT ALEGERI locale 2020. TOT ce trebuie să ştii despre scrutinul de ASTĂZI, pentru alegerea primarilor şi consilierilor

La ora 10.00, prezența la vot era de 7,28% (față de 7,48% în 2016). În mediul urban, au fost la urne 11.667 de locuitori, iar în mediul rural – 10.954. În total, în județ, au votat 22.621 alegători (20.935 pe liste permanente, 1.676 pe liste suplimentare, 10 cu urna mobilă).

La ora 9.00, prezența la vot era de 3,94% (3,96% în 2016). Au votat 12.263 persoane din care, 10.912 alegători pe liste permanente/complementare, 1.350 pe liste suplimentare, o persoană cu urna mobilă. În mediul urban au votat 6.425 alegători, în cel rural, 5.838.

Până la ora 8.00, votaseră 5.737 de alegători (3.033 urban / 2.704 rural), din care 4.799 înscriși pe liste permanente și complementare și 938 pe liste suplimentare. Prezența la vot era de 1,84%, mai mare ca acum 4 ani (1,78% în 2016).

În jurul orei 8.40, prezența la vot era de 3,20%.

Spre deosebire de alte scrutine la care alegătorii pot vota şi în altă localitate decât de cea de domiciliu, la alegerile locale, se poate vota doar în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa.

Totodată, cetăţenii pot vota numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea de domiciliu sau reşedinţă.

Vedeți AICI secția de vot la care sunteți arondați.

Dreptul de vot se exercită în baza unui act de identitate valabil, emis de statul român.

Alegătorii vor primi patru buletine de vot: unul pentru primar, unul pentru consiliul local, unul pentru consiliul judeţean şi unul pentru preşedintele consiliului judeţean.

Cetăţenii votează separat, în cabine închise, aplicând ştampila cu menţiunea „VOTAT” în patrulaterul care cuprinde lista de candidaţi sau numele candidatului pe care îl votează.

După aplicarea ştampilei de vot, alegătorul îndoaie buletinele de vot astfel încât pagina albă care poartă ştampila de control să rămână în afară. Cele patru buletine de vot astfel îndoite se introduc în urne.

Îndoirea greşită a buletinului de vot nu atrage nulitatea votului, dacă secretul votului este asigurat.

Ce se votează la alegerile locale din 2020

Consiliile locale, consiliile judeţene, primarii şi preşedinţii consiliilor judeţene se aleg prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat.

Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene se aleg direct, prin scrutin uninominal, în timp ce consiliile locale şi consiliile judeţene se aleg în baza scrutinului de listă, potrivit principiului reprezentării proporţionale.

Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene sunt aleşi într-un singur tur de scrutin, fiind declarat câştigător acel candidat care a obţinut majoritatea simplă a voturilor din circumscripţia electorală locală (cel mai mare număr de voturi dintre toţi competitorii electorali), fără să se mai organizeze un al doilea tur de scrutin.

Viceprimarii, precum şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene se aleg prin vot indirect de către consiliile locale, respectiv consiliile judeţene

Au dreptul să voteze cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani, inclusiv cei care împlinesc această vârstă în ziua alegerilor; cetăţenii români care nu au fost puşi sub interdicţie sau cărora nu le-a fost interzisă exercitarea dreptului de a alege, pe durata stabilită prin hotărâre judecătorească definitivă; cetăţenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reşedinţa în România.

Comparativ, la alegerile locale din 2016 prezența la vot în județul Alba era următoarea:

– ora 8.00, 5.640 de alegători votaseră deja. Prezenţa la vot era de 1,78%

– ora 9.00, 12.529 de alegători – la urne, în judeţul Alba. Prezenţa la vot era de 3,96%

– ora 10.00, 23.685 de persoane din Alba la secţiile de vot; prezenţa la vot era de 7,48%

– ora 11.00, 35.894 (11,34%) dintre cetăţenii cu drept de vot din judeţul Alba se prezentaseră la urne

– ora 12.02, 50.044 de cetăţeni din judeţul Alba era înregistraţi că au votat; reprezentau 15,82% dintre alegătorii cu drept de vot. 48.116 dintre ei pe listele permanente

– ora 13.00 – votaseră 66.724 de alegători în judeţul Alba. Prezenţa la vot, 21,09%. La nivel naţional, erau 3.874.875 alegători înregistraţi că au votat (21%)

– ora 14.00 – votaseră 80.379 de alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 25,41%, în judeţul Alba şi 24,84% la nivel naţional

– ora 15.08 – votaseră 94.056 de alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 29,74% în Alba, 28,82% la nivel naţional

– ora 16.00 – votaseră 104.325 de alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 32,98% în Alba, 33,1% la nivel naţional

– ora 17.00 – votaseră 117.066 de alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 37,01% în Alba, 35,34% la nivel naţional (6.475.118 alegători la urne)

– ora 18.00 – votaseră 132.206 alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 41,8% în Alba, faţă de cea la nivel naţional, de 39,17% (7.177.770 alegători la urne)

– ora 19.00 – votaseră 147.913 alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 46,76% în Alba, faţă de cea la nivel naţional, de 42,93%

– ora 20.00 – votaseră 160.663 alegători din judeţul Alba. Prezenţa la vot, 50,79% în Alba, faţă de cea la nivel naţional, de 46,24%

– ora 21.00 – votaseră 168.780 de cetăţeni din Alba, din 315.280 pe liste. Prezenţa la vot, 53,21% în Alba, faţă de cea la nivel naţional, de 48,27%.

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

VIDEO ȘOCANT: Momentul accidentului de la AIUD. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Publicat

O femeie din Aiud a decedat sâmbătă seara, după ce a fost accidentată grav în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni. 

Mașina avea viteză mare. În urma impactului, femeia a fost aruncată în aer și a căzut la circa 20 de metri de locul în care a fost lovită.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital, dar nu a mai putut fi salvată.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 20:30. Mașina era condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și UPDATE ACCIDENT GRAV la Aiud: O femeie a murit după ce a fost lovită de un automobil pe trecerea de pietoni

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate