Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Olimpiu Bucur de la Pandurii, dorit de FC Unirea

Publicat

Presată de timp, divizionara secundă Unirea Alba Iulia se pregătește în aceste zile să semneze noile angajamente cu jucătorii, dar să și transfere. În acest sens, oficialii Unirii se află în discuții cu Pandurii Târgu Jiu pentru împrumutul fotbalistului Olimpiu Bucur.

Directorul sportiv al Unirii, Mihai Dăscălescu nu-și face griji în ceea ce privește noul sezon competițional, mai ales că clubul din Cetate mai pregătește 4-5 transferuri. ”Suntem în discuții cu cei de la Pandurii pentru împrumutul mijlocașului Olimpiu Bucur și sper să obținem transferul fotbalistului”, a declarat Mihai Dăscălescu.

Olimpiu Bucur a fost adus la Zlatna de Dăscălescu și apoi a ajuns în curtea prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu.

Uniriștii negociază și  pentru împrumuturile lui Dimitre Gafița (a nu se confunda cu Cristinel Gafița, de la Ceahlăul) și Viorel Dinu, de la Astra. ”Suntem în discuții cu gruparea din Ploiești pentru cei doi jucători. Problema este la salarii, dacă ne vom înțelege să plătească clubul Astra o parte și noi o parte, o să se concretizeze”, a mai spus Dăscălescu.

Arată Unirea ca o echipă competitivă? Ioan Didă: ”De ce nu?”

În ciuda rezultatelor înregistrate în jocurile amicale, președintele executiv al Unirii, Ioan Didă este încrezător în echipa pregătită de Rotaru. Contactat telefonic și întrebat dacă Unirea arată ca o echipă competitivă de nivelul eșalonului secund, oficialul albaiulian a șocat: ”De ce nu? Lotul de jucători nu este definitiv, vom mai transfera jucători în perioada asta scurtă care a mai rămas”.

De partea cealaltă, directorul sportiv Mihai Dăscălescu așteaptă prima etapă pentru a se decide asupra aceleiași întrebări: ”Doar prima etapă ne va spune dacă suntem sau nu pregătiți. Eu zic că cu achizițiile noastre nu o să avem probleme”.

Chiar dacă mai sunt doar 11 zile până la debutul noului sezon, Unirea nu a început legitimarea jucătorilor. ”N-am legitimat deocamdată, în tratative, zilele următoare vom concretiza totul”, a mai spus Ioan Didă.

Unirea Alba Iulia va susține sâmbătă un nou joc de verificare, în compania formației Arieșul Turda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. gogu

    marți, 09.08.2011 at 13:22

    nu-i eksuliv si cu cei doi de la astra… nu stim prea bine cat e suliv

    • Catalin Craciun

      marți, 09.08.2011 at 18:52

      Te-aș ruga frumos să citești știrea pe orizontală nu pe verticală sau în diagonala

  2. gogu

    miercuri, 10.08.2011 at 11:16

    sa nu intram in lucruri sfinte pt tine ca e grav si s-ar putea sa-ti frangi cerebelul

    • Catalin Craciun

      miercuri, 10.08.2011 at 14:30

      E foarte simplu sa comentezi sub un pseudonim, eu cred ca daca ai avea ceva de spus si daca nu ai fi las ai spune cu numele tau real, nu cu gogu, gugu sau lugu. Mai mult decat atat eu cred ca tu ai ceva personal cu mine pentru ca toate comentariile tale sunt rautaciose sau fara rost sau sens. Astept daca ai ceva de spus sa spui cu numele tau real si o chestie pertinenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax