Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Sarmeș: ”Nu mai pleacă nimeni de la Unirea”

Publicat

Acționarul FC Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeș  a participat, ieri, la ședința generală a Consiliului de administrație al clubului albaiulian și, chiar dacă acesta nu recunoaște, surse apropiate clubului  din Cetatea Marii Uniri susțin că Sarmeș va sprijini din nou echipa. ”Am fost, ieri, la ședinț,ă în calitate de membru al Consiliului de administrație ,dar asta nu înseamnă că m-am întors la echipă”, a declarat, în exclusivitate pentru Alba24.ro, Marian Sarmeș.

Fostul președinte al uniriștilor regretă situația în care se află acum echipa care, în urmă cu un sezon, se afla pe prima scenă fotbalistică a țării. ”Nu e o situație bună, dar sper ca Unirea să rămână în Divizia B până la vară, când probabil vine cineva să preia echipa. Nu e dramatic, dar e greu financiar și trebuie să ne descurcăm cu banii”, a adăugat Marian Sarmeș.

După ce Călin Cristea a fost cedat, ieri, la Pandurii Târgu-Jiu, pe 70.000 de euro, acționarul „alb-negrilor” a mărturisit că nu vor mai fi alte plecări la Unirea Alba Iulia. ”Nu cred ca o să mai plece nimeni în afară de Cristea, ar fi păcat să cedăm acum jucătorii la 16-18 ani. Mai bine îi mai creștem și le crește și cota. Dar, dacă va fi vreo ofertă foarte bună, vom mai lăsa, dar nu cred că mai pleacă cineva”, a încheiat acționarul albaiulienilor, Marian Sarmeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax