Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marian Pană a semnat cu Unirea, pentru doi ani şi jumătate

Publicat

Marian Pană a semnat contractul cu Unirea Alba Iulia, marţi după amiază, pentru o perioadă de doi ani şi jumătate. Acesta a mărturisit că vine la Alba Iulia cu gândul de a forma o echipă cu care să atace promovarea în sezonul următor. ”Vin la Alba Iulia cu gânduri normale, cu gândul de a evita retrogradarea în acest sezon. Îmi doresc să formez un nucleu de jucători cu care, în sezonul viitor, să atacăm promovarea”, a declarat, pentru Alba24.ro, Marian Pană, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Tehnicianul a mărturisit că echipa pe care o pregătește va susține un stagiu de pregătire care se întinde pe o perioadă de 10 zile. ”Nu am fixat încă locația cantonamentului, dar știu data în care vom fi în cantonament. Am fost informat de oamenii de la club, referitor la situația lotului. Mi-am făcut o listă cu jucători și în această săptămână vom vedea ce mai putem aduce.”, a mai spus Pană.

Antrenorul Marian Pană a sosit, marţi, la Alba Iulia, pentru a purta discuții cu șefii grupării Unirea, în vederea preluării funcției de antrenor. La ora 12.00, lucrurile erau neclare în ceea ce privește situația lui Pană, antrenorul punând mai multe condiții pentru a rămâne la Unirea. Chiar și așa, președintele executiv Nicolae Lupu era optimist în ceea ce privește numirea noului antrenor. ”Sper ca, în două-trei ore, să semnăm contractul cu Marian Pană. El vrea să mai vadă stadionul, condițiile și apoi vom vorbi. Ce am vorbit la telefon a fost așa, în mare, acuma să vedem, el are anumite pretenții”, a declarat Nicolae Lupu.

Chiar dacă toată lumea credea că antrenamentul de marţi va fi condus de Marian Pană, lucrurile nu au fost așa. Ședința de pregătire a fost condusă de Adorian Himcinschi, în vreme ce de pregătirea portarilor s-a ocupat Gabriel Rotaru. Cel mai probabil, „veteranul” Unirii va ocupa în retur și funcția de antrenor cu portarii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    miercuri, 26.01.2011 at 08:25

    HAI UNIREA ALBA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax