Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Exercițiu de alarmare la Cugir. Se va simula producerea unor avarii la barajul Canciu

Publicat


Un exercițiu de alarmare a populației va avea loc vineri, 9 august 2019, între orele 10.00 -12.00, pe teritoriul orasului Cugir. Este vorba despre simularea producerii unor situații de urgență.

Situația simulată se referă la producerea unor avarii la barajul Canciu. ”În acest sens, rugăm populația să nu intre în panică la recepționarea semnalelor de alarma la dezastre” au transmis autoritățile.

Locuitorii din zona Pieței de Sus, Strada Griviței sunt rugați să respecte indicațiile personalului angrenat în exercițiu. Serviciul Voluntar pentu Situații de Urgență Cugir a transmis un mesaj prin care dorește liniștirea populației.

Potrivit ISU Alba, vineri, 9 august, începând cu ora 10:00, în orașul Cugir va avea loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unei situații de urgență generată de inundații produse ca urmare a unei avarii la barajul Canciu.

Scopul exercițiului este de verificare a planurilor de intervenție și de cooperare, asigurarea fluxului informațional, de antrenare a membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Cugir în gestionarea unor situații de urgență majore, precum și verificarea nivelului de pregătire al personalului care asigură intervenția în astfel de situații.

La exercițiu, vor participa forțe și mijloace aparținând ISU Alba, IPJ Alba, IJJ Alba, SGA Alba, SVSU și CLSU Cugir, Hidroelectrica Sucursala Sebeș și SAJ Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate