Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Exercițiu de alarmare la Cugir. Se va simula producerea unor avarii la barajul Canciu

Publicat

Un exercițiu de alarmare a populației va avea loc vineri, 9 august 2019, între orele 10.00 -12.00, pe teritoriul orasului Cugir. Este vorba despre simularea producerii unor situații de urgență.

Situația simulată se referă la producerea unor avarii la barajul Canciu. ”În acest sens, rugăm populația să nu intre în panică la recepționarea semnalelor de alarma la dezastre” au transmis autoritățile.

Locuitorii din zona Pieței de Sus, Strada Griviței sunt rugați să respecte indicațiile personalului angrenat în exercițiu. Serviciul Voluntar pentu Situații de Urgență Cugir a transmis un mesaj prin care dorește liniștirea populației.

Potrivit ISU Alba, vineri, 9 august, începând cu ora 10:00, în orașul Cugir va avea loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unei situații de urgență generată de inundații produse ca urmare a unei avarii la barajul Canciu.

Scopul exercițiului este de verificare a planurilor de intervenție și de cooperare, asigurarea fluxului informațional, de antrenare a membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Cugir în gestionarea unor situații de urgență majore, precum și verificarea nivelului de pregătire al personalului care asigură intervenția în astfel de situații.

La exercițiu, vor participa forțe și mijloace aparținând ISU Alba, IPJ Alba, IJJ Alba, SGA Alba, SVSU și CLSU Cugir, Hidroelectrica Sucursala Sebeș și SAJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax