Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Exercițiu de alarmare la Cugir. Se va simula producerea unor avarii la barajul Canciu

Publicat


Un exercițiu de alarmare a populației va avea loc vineri, 9 august 2019, între orele 10.00 -12.00, pe teritoriul orasului Cugir. Este vorba despre simularea producerii unor situații de urgență.

Situația simulată se referă la producerea unor avarii la barajul Canciu. ”În acest sens, rugăm populația să nu intre în panică la recepționarea semnalelor de alarma la dezastre” au transmis autoritățile.

Locuitorii din zona Pieței de Sus, Strada Griviței sunt rugați să respecte indicațiile personalului angrenat în exercițiu. Serviciul Voluntar pentu Situații de Urgență Cugir a transmis un mesaj prin care dorește liniștirea populației.

Potrivit ISU Alba, vineri, 9 august, începând cu ora 10:00, în orașul Cugir va avea loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unei situații de urgență generată de inundații produse ca urmare a unei avarii la barajul Canciu.

Scopul exercițiului este de verificare a planurilor de intervenție și de cooperare, asigurarea fluxului informațional, de antrenare a membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Cugir în gestionarea unor situații de urgență majore, precum și verificarea nivelului de pregătire al personalului care asigură intervenția în astfel de situații.

La exercițiu, vor participa forțe și mijloace aparținând ISU Alba, IPJ Alba, IJJ Alba, SGA Alba, SVSU și CLSU Cugir, Hidroelectrica Sucursala Sebeș și SAJ Alba.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Apple, în conflict cu Uniunea Europeană: standardizarea porturilor de încărcare „împiedică inovaţia“

Publicat

Apple nu este de acord cu intenția Uniunii Europene de a standardiza cablurile de încărcare ale smartphone-urilor şi tabletelor, spunând că va afecta consumatorii şi va ”împiedica inovaţia”. Recent, Parlamentul European a cerut Comisiei Europene stabilirea unor legi care să impună adoptarea unui port de încărcare universal pentru toate smartphone-urile şi tabletele vândute pe teritoriul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO: O persoană a DECEDAT și o alta a fost rănită după EXPLOZIA unui PROIECTIL, la Pianu de Jos

Publicat

O explozie s-a produs marți, în jurul orei 15.50, în localitatea Pianu de Jos. O persoană a decedat și o alta a fost rănită, în urma unei explozii produse în curtea unei societăți. Potrivit IPJ Alba, o persoană a decedat pe raza localității Pianu de Jos, după ce a suferit leziuni, în urma unei explozii. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale din Hopârta, scoase din nou la licitație. Valoarea estimată a investiției, majorată

Publicat

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale din localitatea Hopârta au fost scoase din nou la licitație. Valoarea estimată a proiectului este de peste 1,2 milioane de lei. Primăria comunei Hopârta a lansat în 27 ianuarie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o nouă licitație privind execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Reabilitare Școală Gimnazială, sat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiu în cartierul Oarda de Jos din Alba Iulia: Un stâlp de curent a luat foc

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un stâlp de curent din Oarda de Jos, Alba Iulia a fost cuprins de flăcări, marți seara, în jurul orei 18.50.  Potrivit reprezentanților ISU Alba, mai multe fire de curent de la stâlp ard spre consola electrică a unei case nelocuite.  Acțiunea este în diminamică, știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate