Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Exerciţiu de alarmare la Noşlac. Simularea unei situaţii de urgenţă în caz de ploi abundente şi inundaţii

Publicat

Comitetul local pentru situaţii de urgenţă al comunei Noşlac va demonstra, joi, cât de bine poate face faţă unei ploi abundente, cu cantităţi de apă ce pot depăşi 35-45 de litri pe metru pătrat. Din fericire pentru locuitori, este vorba doar despre un exerciţiu de alarmare publică şi simulare a unei situaţii de urgenţă, ce are ca scop limitarea şi înlăturarea efectelor produse de inundaţii.

În cadrul exerciţiului, Comitetul local, dar şi personalul Centrului operativ şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Noşlac vor transmite mesaje de avertizare, alarmare şi înştiinţare a populaţiei şi vor urmări cunoaşterea de către cetăţeni a semnalelor şi regulilor de comportare pe timpul unei situaţii de criză.

Simularea se va realiza în baza unui ordin al prefectului, cu participarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax