Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

23 – 25 martie: Exercițiu de testare on-line a elevilor din clasele a XII-a. Precizări ale Inspectoratului Școlar Județean Alba

Publicat

Inspectoratul Școlar Județean Alba a propus în cursul zilei de 20 martie 2020 desfășurarea unui exercițiu on-line de testare a cunoștințelor elevilor din clasele a XII-a, în perioada 23 – 25 martie 2020.

Deoarece datele propuse coincid cu cele ale simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, prevăzute înainte de suspendarea cursurilor, pentru a nu crea confuzie, reprezentanții IȘJ Alba fac următoarele precizări:

La nivelul județului Alba nu se derulează simularea națională a probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, fiind vorba despre o testare județeană.

Exercițiul de testare on-line a fost propus după discuții purtate cu elevii din Consiliul Județean al Elevilor și cu profesori care predau la clasele a XII-a pentru a oferi elevilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele pornind de la un subiect unic.

Subiectele sunt realizate la nivelul inspectoratului, respectând modelul celor oficiale și programa pentru examenul de bacalaureat 2020.

Probele se desfășoară doar în format on-line.

Participarea elevilor nu este obligatorie.

Reamintim faptul că exercițiul de testare județeană în mediul on-line se va desfășura luni 23 martie 2020, ora 9:00, la disciplina limba și literatura română și miercuri, 25 martie 2020, ora 9:00, la matematică/istorie”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate