Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXIT-POLL Alegeri Alba Iulia. LIVE VIDEO de la sediul PNL Alba: Declarații ale principalilor candidați

Publicat

Liderii PNL s-au adunat duminică seară la sediul din Alba Iulia al partidului, pentru a urmări împreună rezultatele EXIT POLL-urilor realizate la nivel central și prezentate după închiderea urnelor. 

De asemenea, organizația județeană a partidului începe la ora 22:00 numărătoarea paralelă a voturilor pe fiecare localitate din județ, dar și pentru alegerile pentru consiliul județean și pentru Parlamentul European.

Liberalii reușesc la fiecare tur de alegeri să obțină o fotografie destul de clară a rezultatelor, datorită unui sistem pe care l-au dezvoltat în timp.

Concret, reprezentanții din secții ai partidului transmit rapid la sediul PNL rezultatele numărătorii voturilor din fiecare secție.

Acolo, o echipă destul de numeroasă centralizează aceste rezultate.

Principalii candidați ai PNL, Ion Dumitrel (la funcția de președinte al CJ Alba), Gabriel Pleșa (primăria Alba Iulia) și Mircea Hava (la Parlamentul European) vor susține declarații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax