Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Expert în spionajul rus: Vladimir Putin i-ar fi pus în arest la domiciliu pe șefii serviciului de informații externe al FSB

Publicat

Președintele rus Vladimir Putin a „decapitat” departamentul de informații externe al Serviciului Federal de Securitate, și i-a pus în arest la domiciliu, potrivit surselor unui lui Andrei Soldatov, jurnalist de investigații și expert în serviciile secrete ruse.

„Putin pare să fie cu adevărat nemulțumit de FSB în Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informații externe a FSB). Serghei Beseda, șeful Serviciului, și adjunctul său Bolukh, au fost plasați în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior” , spune Soldatov, pe Twitter.

Potrivit mai multor evaluări occidentale, armata rusă are dificultăți în domeniul informațional în Ucraina, ceea ce creează probleme forțelor de invazie.

sursa: hotnews.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax