Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Experții Promocodes spun: 31% dintre cumpărători folosesc cupoane de reducere de Ziua Îndrăgostiților (P)

Publicat

promo codes

Ziua Îndrăgostiților acaparează atenția în luna februarie a fiecărui an, fiind și una dintre sărbătorile majore din an, alături de Crăciun, Paște, 1 și 8 Martie. Aproximativ 52% dintre consumatorii la nivel mondial apreciază această sărbătoare, conform experților promo-codes.ro, iar 31% dintre aceștia se folosesc de voucherele de reducere pentru a achiziționarea cadourilor cu această ocazie.

În timp ce 35% dintre cei care sărbătoresc Valentine’s Day își achiziționează cadourile din magazinele din spațiul virtual, 34% aleg magazinele terestre de tip retail. În general, valoarea cheltuielilor alocate acestei sărbători variază între 175 și 200 de dolari. De exemplu, în România, cheltuielile ocazionate de această sărbătoare încep de la 500 Ron și pot ajunge, în funcție de cadoul ales (cină la restaurant, city break, etc) până la 2500 Ron.

Care sunt țările în care Ziua Îndrăgostiților se află pe lista sărbătorilor pentru care urmează să se efectueze cumpărături în 2024?

Statele Unite ale Americii ocupă prima poziție, 80% dintre rezidenți urmând să cumpere un cadou de Valentine’s Day. Italia este următorul stat în care iubirea este sărbătorită cu un dar de către 74% dintre oameni, fiind urmată de Spania, cu un procent de 71% dintre persoane. În Germania, 64% dintre locuitori se pregătesc pentru Valentine’s Day, la fel ca 63% dintre cei care locuiesc în Regatul Unit și în Franța.

Ce fel de articole sunt achiziționate pentru cadourile de Valentine’s Day?

Lista de cadouri potențiale pentru cei care sărbătoresc ziua iubirii în 2024 include flori (trandafirii sunt preferați, peste 224 de milioane fiind comercializați anual cu această ocazie), ciocolata și diverse felicitări tematice. Cadourile sub formă de articole de îmbrăcăminte se află în topul căutării, iar cei interesați de ofertele promoționale pot folosi un cupon reducere Mohito cu această ocazie.

Dulciurile sunt preferate de 57% dintre persoanele care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, 21% dintre aceștia îndreptându-și atenția către bijuteri, iar 31% către o cină romantică sau un city break. Un procent de 49% dintre consumatori sunt interesanți înainte de toate de prețul produsului, 19% pun accentul pe brand, iar 21% pe valoarea produsului pe care intenționează să-l achiziționeze.

Pentru 11% dintre cumpărători, serviciile de livrare contează foarte mult atunci când achiziționează articolele pentru această ocazie. În timp ce 54% dintre cadouri sunt alese în mod corespunzător, ridicându-se la nivelul așteptările, 46% dintre cei care sunt destinatarii cadourilor se declara nemulțumiți de darurile prin care se dorește marcarea iubirii.

De aceea, combinația ideală pentru Valentine’s Day este reprezentată de un cadou de calitate, care poate fi achizitonat cu un preț redus. Iar acest lucru este posibil datorită voucherelor de reduceri care sunt disponibile la un număr ridicat de comercianți din mediul digital în 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax