Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

SURSE: EXPLOZIE de cazuri de COVID-19 la Colegiul Militar din Alba Iulia: Numărul de îmbolnăviri se apropie de 100


Publicat

Situația începe să devină îngrijorătoare la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în contextul epidemiei de COVID-19.

Mai exact, potrivit surselor alba24.ro, în interiorul colegiului s-a format un adevărat focar de coronavirus.  

Potrivit surselor, pe lângă cele 57 de cazuri raportate de la începutul semestrului al doilea, în urma testărilor de vineri, 19 februarie, peste 40 de cazuri vor fi raportate sâmbătă, 20 februarie, la Colegiul Militar din Alba Iulia.

În total, în urma testărilor de vineri, în județul Alba vor fi raportate sâmbătă, 20 februarie, peste 100 de noi cazuri de covid.

Cel mai probabil, din cauza numărului mare de îmbolnăviri înregistrat în ultimele zile, Alba Iulia ar putea intra în viitorul apropiat iar în carantină.

Potrivit metodologiei de calcul, un focar de COVID-19, precum cel de la Colegiul Militar din Alba Iulia, nu este exclus de la calculul incidenței pentru o localitate.

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Mircea Rusu

  sâmbătă, 20.02.2021 at 20:36

  Ne-ar fi interesat foarte mult si cati profesori sunt infectati, in contextul in care sunt atatea discutii legate de vaccinarea cadrelor didactice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ADMINISTRATIE

Urmările războiului Nistor vs. Bogdan la Sebeș: Nereguli descoperite la Ocolul Silvic. Angajați cu salarii majorate nejustificat

Publicat

Scandalul de la vârful conducerii Primăriei Sebeș, din 2021, dintre primarul Nistor și fostul viceprimar Adrian Bogdan, care s-a terminat cu demiterea celui din urmă, dar și cu un proces intentat de Bogdan, a mai produs și alte efecte. 

Printre principalele acuzații lansate de Nistor, care au dus la demiterea viceprimarului Bogdan, s-au aflat și încercarea viceprimarului Bogdan de a influența luarea unor decizii la Ocolul Silvic Sebeș, unde soția acestuia era angajată atunci pe funcția de jurist.

La câteva luni după ce Adrian Bogdan a fost demis, Curtea de Conturi a efectuat un control intern la Ocolul Silvic Sebeș, unde a descoperit mai multe nereguli, printre care și majorarea nejustificată cu cheltuieli de personal în cazul a doi angajați. Prejudiciul constatat a fost de aproape 40.000 de lei. 

În următoarea ședință de Consiliu Local, la Sebeș, consilierii locali vor fi informați de raportul întocmit de Curtea de Conturi Alba și ce nereguli au descoperit aceștia.

De asemenea vor fi prezentate și măsurile care trebuie luate de conducerea Ocolului Silvic Sebeș pentru a înlătura neregulile constatate de inspectori.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL la vârful administrației din Sebeș: Primarul Dorin Nistor cere demiterea viceprimarului Bogdan Adrian. MOTIVELE

Ce au descoperit inspectorii Curții de Conturi în control, în perioada 1 noiembrie 2021 – 17 decembrie 2022

Potrivit informării trimise către Consiliul Local Sebeș:

Abateri de la legalitate și regularitate care au creat prejudicii

”Au fost majorate nejustificat cheltuielile de personal ale RA Ocolul Silvic Sebeș, în perioada 03.2020 – 30.04.2021, cum suma de 39.658 lei, în cazul unui număr de 2 angajați (care dețin funcțiile de contabil șef și respectiv de consilier juridic), prin stabilirea și plata eronată a salariului în condițiile în care clasele de salarizare care au stat la baza retribuirii acestor funcții, nu sunt prevăzute în CCM, precum și acordarea unui salariu la un nivel superior pentru directorul general în luna martie 2020 față de cel prevăzut în contractul de muncă”, se arată informarea Curții de Conturi.

Abateri de la legalitate și regularitate care nu au creat prejudicii 

”Nu s-au asigurat condiții de funcționare a auditului public intern la nivelul entității auditate, prin neocuparea postului de auditor intern, prevăzut în organigrama aprobată la nivelul RA Ocolul Silvic Sebeș.

CITEȘTE ȘI: Cum se va tranșa războiul de la vârful Primăriei Sebeș, dintre Nistor și Bogdan. Ce poate pierde fiecare din acest conflict

Nu s-a efectuat odată la trei ani auditarea principalelor activități desfășurate în entitate, așa cum prevederile legale impun fiind constatat faptul că în perioada 2018 – 2020 nu a fost efectuată nici o misiune de audit intern.

Nepublicarea pe pagina proprie de internet tuturor documentelor și informațiilor prevăzute de legislația în vigoare referitoare la activitatea consiliului de administrație”, se mai arată în documentul citat.

Ce măsuri trebuie să ia autoritățile locale

În ceea ce privesc abaterile cu prejudiciu material, trebuie extinsă verificarea și pentru perioadele aneterioare și stabilirea dacă este cazul a prejudiciului total. De asemenea trebuie ca tot prejudiciul care a fost creat să fie recuperat de către autorități.

Pentru abaterile care nu au creat prejudiciu material trebuie realizat un audit intern și publicarea pe pagina de internet a documentelor prevăzute de legea transparenței instituționale.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Sebeș, explicații pentru cetățeni în scandalul înlocuirii viceprimarului: ”Nu moștenim funcții”

Ambele măsuri trebuie luate până la data de 29 noiembrie 2022.

Ce reproșuri i-a adus Dorin Nistor fostului viceprimar și coleg de partid

”4. Domnul Bogdan Adrian nu și-a îndeplinit obligația legală de a anunța la începutul ședințelor Consiliului Local al Municipiului Sebeș interesul personal pe care îl avea la adoptarea hotărârilor referitoare la bugetul, organizarea, statul de funcții, retribuirea salariaților Ocolului Silvic Sebeș R.A., instituție în cadrul căreia activează ca angajat un membru al familiei sale, în fapt soția domnului Bogdan Adrian, doamna Bogdan Loredana.

Această conduită reprezintă abatere de la respectarea regimului legal în ceea ce privește exercitarea funcției, potrivit art. 228 alin (2), din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 (Codul Administrativ) cu modificările și completările ulterioare.

Cu toate acestea, domnul Bogdan Adrian a nesocotit prevederile legale, a luat parte activ, exprimându-și votul pentru adoptarea următoarelor hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Sebeș :

– HCL nr.127/2021, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a anexelor, pe anul 2021, la Ocolul Silvic Sebeș R.A., adoptată în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 21.04.2021;

– HCL nr.151/2021 privind aprobarea situațiilor financiare la Ocolul Silvic Sebeș R.A. pe anul 2020, adoptată în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 27.05.2021”, se arăta într-un comunicat trimis de Dorin Nistor la data de 9 iunie.

Ce i-a răspuns Adrian Bogdan

”Abia aceasta este o acuzație reală, dle posibil viitor fost primar…pardon, coleg. Doar că dacă ar fi adevărată, această acuzație ar duce-o în primul rând pe secretarul Primăriei în fața organelor de cercetare penală sau măcar Agenția Națională de Integritate (ANI).

Aceste HCL-uri au fost semnate și de domnia sa. La fel și președintele de ședință. La fel poate și pe toți consilierii locali și, bineînțeles pe dumneavoastră personal, dle primar.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Sebeșului, REPLICĂ la motivele invocate pentru demiterea din funcție: Adevărul ne va face liberi. Poate nu pe toți

Nu mai vorbim despre prefect, care nu s-a sesizat nici el…

O să simplific pentru toată lumea: INSPECȚIA DE INTEGRITATE din cadrul AGENȚIEI NAȚIONALE DE INTEGRITATE a emis Raportul de evaluare nr. 33668/G/II/04.10.2018 pe care vi-l pun tuturor la dispoziție.

ANI a verificat nu mai puțin de 12 HCL-uri similare celor 2 la care faceți referire (organigrame, buget, situații financiare etc.), pentru perioada 2012-2016 (HCL 34/2012; HCL 48/2013; HCL 54/2013; HCL 38/2014; HCL104/2014; HCL 31/2015; HCL113/2015; HCL220/2015 etc).

În urma unei plângeri similare pe care am avut-o la ANI (ca cea expusă de dl Dorin Nistor), a urmat o perioadă grea de cercetări în perioada 2016-2018.

Într-un final, ANI a respins plângerea constatând că “nu au fost identificate elemente de încălcare a legislației privind regimul juridic al conflictelor de interese”.

Sigur că nu sunteți croitor la bază, dar ața albă cred că, o vede orice privitor și mai ales consilierii locali din Sebeș”, se arăta într-un răspuns dat de Adrian Bogdan, câteva zile mai târziu.

Scandal din primărie, mutat în instanță, la Tribunalul Alba

Adrian Bogdan a dat în judecată Consiliul Local al Municipiului Sebeș, UAT Sebeș și pe actualul viceprimar Dorin Albu. Bogdan cere în instanță anualarea celor două

hotărâri prin care a fost demis din funcția de viceprimar. De asemenea, acesta mai cere și 100.000 de lei daune morale.

CITEȘTE ȘI: Fostul viceprimar, Adrian Bogdan, a dat în judecată Primăria Sebeș și pe actualul viceprimar. Cere daune de 100.000 de lei

O primă ședință de judecată a avut loc în data de 11 ianuarie 2022, iar o următoare ședință va avea loc în data de 22 ianuarie 2022. Însă atât Bogdan dar și cei dați în judecată de aceștia au mai mulți martori care vor fi audiați în cauză.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Comunicat RER-VEST RETIM: Ce facem cu mobila, salteaua, covoarele vechi? Unde se pot arunca?

Publicat

ATENȚIE! Nu abandonați deșeurile voluminoase în locuri neamenajate! Vă puteți debarasa legal și gratuit de ele în cadrul primei campanii trimestriale din 2022 prin care acestea sunt colectate de către RER Vest- RETIM în colaborare cu ADI Salubris Alba.

În perioada 1 februarie – 23 martie 2022 se desfăşoară o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase în zona 2 a judeţului Alba. Sunt incluse orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia, Cut, Șpring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot, Șugag.

CINE poate preda deşeuri voluminoase

Cetățenii din localităţie menţionate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:

 • mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative
 • mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice
 • covoare, carpete, preșuri
 • canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete,saltele
 • oale
 • ceasuri
 • perdele, draperii
 • dulapuri de baie, suporturi prosoape
 • lustre, tablouri
 • obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș (fără sticlă), suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă
 • obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri (fără sticlă), fără tâmplărie PVC.

CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii

NU se preiau alte categorii de deșeuri: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase

NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere etc.)

UNDE şi CÂND se pot preda deşeurile voluminoase

VOLUMINOASE ZONA 2 RURAL + SEBEȘ + CUGIR – TRIMESTRUL 1 – 2022
ANUL ZIUA LOCALITATE ADRESA ORAR
2022 1.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 2.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 3.02 J Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 4.02 V Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 7.02 L Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 8.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 9.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 10.02 J Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 11.02 V Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 14.02 L Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 15.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 16.02 M Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 17.02 J Sebeș cartier Mihail Kogălniceanu, zona Bl. 106 8.30-16.30
2022 18.02 V Cugir Strada Narciselor – zona Stadion, Parc 8.30-16.30
2022 21.02 L Cugir Strada Narciselor – zona Stadion, Parc 8.30-16.30
2022 22.02 M Cugir Strada Narciselor – zona Stadion, Parc 8.30-16.30
2022 23.02 M Cugir Strada Narciselor – zona Stadion, Parc 8.30-16.30
2022 24.02 J Cugir Strada Griviței, nr 36 – zona Gara 8.30-16.30
2022 25.02 V Cugir Strada Griviței, nr 36 – zona Gara 8.30-16.30
2022 28.02 L Cugir Strada Griviței, nr 36 – zona Gara 8.30-16.30
2022 1.03 M Vinerea Intersectia strazilor Codrului si Deal (după podul peste râul Cugir) 8.30-16.30
2022 2.03 M Vinerea Intersectia strazilor Codrului si Deal (după podul peste râul Cugir) 8.30-16.30
2022 3.03 J Vinerea Intersectia strazilor Codrului si Deal (după podul peste râul Cugir) 8.30-16.30
2022 4.03 V Daia Română Strada Luncii – lângă baza sportivă 8.30-16.30
2022 7.03 L Cut Strada Principală, nr 323 – in dreptul stației de autobuz 3 8.30-16.30
2022 8.03 M Șpring sat Șpring, nr 423 (curtea fostului S.M.A.) 8.30-16.30
2022 9.03 M Doștat Intersecția DJ 141D cu strada După Vale, în dreptul imobilului cu nr. 269 8.30-16.30
2022 10.03 J Gârbova Strada Văii, nr. 452 – în fața Primăriei 8.30-16.30
2022 11.03 V Câlnic Lângă podul situat peste Valea Câlnicului, în proximitatea Căminului Cultural 8.30-16.30
2022 14.03 L Săsciori Parcarea Pieței Agroalimentare 8.30-16.30
2022 15.03 M Pianu Pianu de Sus, Zona Ocolului Silvic Valea Pianului R.A. 8.30-16.30
2022 16.03 M Săliștea Strada Drejman, vizavi de imobilul cu nr. 446 8.30-16.30
2022 17.03 J Sat Blandiana,

comuna Blandiana

Stația de Autobuz nr. 2 8.30-16.30
2022 18.03 V Vințu de jos Str. Lucian Blaga, în parcarea din zona imobilelor cu nr 23, 25, 27 8.30-16.30
2022 21.03 L Ceru Băcăinți Strada Principală, nr 5 8.30-16.30
2022 22.03 M Șibot În spate la Târgul de Animale 8.30-16.30
2022 23.03 M Șugag Ieșirea din comună spre sat Tău-Bistra, pe partea stângă 8.30-16.30

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro, www.rervest.ro.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 694, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Nicușor Stanciu va ajunge la FC Wuhan, în China. Sparta Praga a obținut 4 milioane de euro pentru transferul acestuia

Publicat

n

Nicolae Stanciu este la un pas de transferul în China, după doi ani și jumătate petrecuți la Slavia Praga. Presa din Republica Cehă anunță că pe român îl desparte doar vizita medicală de un transfer la FC Wuhan, orașul din care s-a răspândit pandemia de COVID. 

„Mijlocașul român Nicolae Stanciu ar trebui să se îndrepte către FC Wuhan, din China. Surse din culise confirmă informația. S-a ajuns la acordul final după negocieri-maraton ce s-au încheiat joi, după miezul nopții.

Cei care sunt interesați de Stanciu se află în Praga de luni. Conducerea Slaviei ar fi obținut o ofertă profitabilă, de 100 de milioane de coroane (n.r. – echivalentul a 4 milioane de euro). Adică suma pe care a trebuit să o plătească când l-a cumpărat pe fotbalist acum doi ani și jumătate”, scriu cei de la Sport.cz, citați de gsp.ro.

Informația a fost publicată inițial de iDnes, iar junaliștii au confirmat-o cu surse din culisele clubului din Praga.

O parte din bani ar trebui să ajungă și la clubul Unirea din Alba Iulia (unde a început Stanciu), potrivit reglementărilor contractuale.

Întregul lot al echipei din China, cotat la 5,38 milioane de euro, este sub valoarea lui Stanciu, cotat la rândul său la 7 milioane de euro.

„Financiar o să-i fie precis mai bine. Din punct de vedere fotbalistic e un pas înapoi. Acum cui îi pasă de pasul înainte? Probabil că lui Stanciu nu-i mai pasă. Au fost jucători de-a lungul timpului care au părăsit Europa și n-au mai fost convocați la națională.

Țin minte la Pițurcă, la Răzvan Lucescu, Puiu Iordănescu. Joacă în Golf, în Japonia, nu-l mai convocăm!”, a declarat Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport, pe sport.ro.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

RECORD ABSOLUT de infectări în ALBA: 590 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore. Situația pe localități, 27 ianuarie

Publicat

Au fost înregistrate 590 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore, în județul Alba, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) joi, 27 ianuarie. Comparativ, miercuri erau raportate 344 cazuri noi în 24 de ore.

Numărul cazurilor active a crescut la 3.170 (anterior 3.006).

Municipiul Alba Iulia a ajuns la incidență de aproape 15 (14,84), Cugir are incidența 12,84 și Aiud 12,11. Urmează Sebeș cu 9,94, Abrud cu 9,51 și Ocna Mureș cu 9.09.

Teiuș are incidență de 5,58, Blaj la 5,14, Baia de Arieș 4,25, Câmpeni 4,19 și Zlatna 3,33.

În toate orașele și municipiile din județ, incidența este în creștere de la o zi la alta.

În mediul rural, în top incidență rămâne Blandiana (17,24), Ciugud (15,65), Meteș (11,56) și Sântimbru (11,04).

Potrivit datelor MS din aplicația alerte.ms, județul Alba are un grad de ocupare de 28,92% al paturilor destinate tratării COVID-19.

În județul Alba, de la începutul pandemiei, au fost 38.918 cazuri confirmate, 34.602 persoane vindecate, 1.146 decese. În același interval au fost prelucrate 390.054 teste (316.091 PCR și 73.963 rapide).

În ultimele 24 de ore au fost făcute 1.746 testări: 986 PCR (611 la DSP și 375 la spitalul județean) și 760 teste rapide.

Localitățile din județ în care au fost raportate cazuri noi (în ultimele 24 de ore):

Mediul urban:

Alba Iulia: 211 cazuri (+42 cazuri reinfectare)

Cugir: 35 cazuri (+10 cazuri reinfectare)

Sebeș: 32 cazuri (+12 cazuri reinfectare)

Aiud: 25 cazuri (+4 cazuri reinfectare)

Blaj: 21 cazuri (+3 cazuri reinfectare)

Ocna Mureș: 18 cazuri (+4 cazuri reinfectare)

Teiuș: 12 cazuri

Zlatna: 8 cazuri

Abrud: 6 cazuri (+1 caz reinfectare)

Câmpeni: 2 cazuri (+2 cazuri reinfectare)

+2 cazuri neatribuite pe localități

Mediul rural:

Ciugud: 14 cazuri (+4 cazuri reinfectare)

Săliștea: 9 cazuri

Sântimbru: 8 cazuri (+1 caz reinfectare)

Galda de Jos: 7 cazuri (+2 cazuri reinfectare)

Săsciori: 7 cazuri

Gârbova: 5 cazuri

Ighiu: 4 cazuri (+2 cazuri reinfectare)

Jidvei: 4 cazuri

Meteș: 4 cazuri

Daia Română: 3 cazuri

Pianu: 3 cazuri (+1 caz reinfectare)

Șona: 3 cazuri (+1 caz reinfectare)

Șpring: 3 cazuri

Unirea: 3 cazuri (+2 cazuri reinfectare)

Valea Lungă: 3 cazuri

Albac: 2 cazuri

Cetatea de Baltă: 2 cazuri

Cut: 2 cazuri

Lopadea Nouă: 2 cazuri

Lunca Mureșului: 2 cazuri

Mihalț: 2 cazuri

Roșia Montană: 2 cazuri

Sâncel: 2 cazuri (+1 caz reinfectare)

Sohodol: 2 cazuri (+1 caz reinfectare)

Vințu de Jos: 2 cazuri

Arieșeni: 1 caz

Bistra: 1 caz

Bucium: 1 caz (+1 caz reinfectare)

Câlnic: 1 caz

Cenade: 1 caz

Cergău: 1 caz

Ceru Băcăinți: 1 caz (+1 caz reinfectare)

Doștat: 1 caz

Gârda de Sus: 1 caz

Hopârta: 1 caz

Mirăslău: 1 caz

Noșlac: 1 caz

Ohaba: 1 caz

Poșaga: 1 caz

Rădești: 1 caz

Rimetea: 1 caz

Șibot: 1 caz (+3 cazuri reinfectare)

Stremț: 1 caz

Blandiana: 1 caz reinfectare

Cricău: 1 caz reinfectare

Incidența cazurilor COVID la 14 zile în județul Alba este de 8,49 (anterior 8,05).

Numărul de cazuri active pe localități – Rata incidenței cazurilor noi COVID-19 la 14 zile

Localitate Incidența Cazuri
Urban    
MUNICIPIUL ALBA IULIA 14.84 1132
ORAŞ CUGIR 12.84 327
MUNICIPIUL AIUD 12.11 305
MUNICIPIUL SEBEŞ 9.94 327
ORAŞ ABRUD 9.51 49
ORAŞ OCNA MUREŞ 9.09 126
ORAŞ TEIUŞ 5.58 40
MUNICIPIUL BLAJ 5.14 106
ORAŞ BAIA DE ARIEŞ 4.25 16
ORAŞ CÂMPENI 4.19 30
ORAŞ ZLATNA 3.33 26
Rural    
BLANDIANA 17.24 15
CIUGUD 15.65 51
METEŞ 11.56 32
SÂNTIMBRU 11.04 33
ŞPRING 9.56 24
SĂLIŞTEA 9 21
GÂRBOVA 8.82 19
VALEA LUNGĂ 8.71 27
DAIA ROMÂNĂ 8.31 26
ALBAC 8.19 16
RĂDEŞTI 7.87 10
UNIREA 7.41 36
RIMETEA 7.06 7
IGHIU 6.35 45
VINŢU DE JOS 6.35 35
CÂLNIC 6.19 12
LIVEZILE 6.01 7
CIURULEASA 5.32 6
VIDRA 5.25 8
ŞIBOT 5.13 12
STREMŢ 4.92 12
LUPŞA 4.88 14
SOHODOL 4.79 8
VADU MOŢILOR 4.71 6
BISTRA 4.44 20
NOŞLAC 4.4 8
SĂSCIORI 4.16 27
CUT 3.97 5
ARIEŞENI 3.9 6
MIHALŢ 3.74 12
PIANU 3.36 12
ALMAŞU MARE 3.33 4
CRICĂU 3.05 6
ŞUGAG 2.81 8
LUNCA MUREŞULUI 2.75 7
GALDA DE JOS 2.69 12
HOPÂRTA 2.59 3
ROŞIA MONTANĂ 2.58 7
MIRĂSLĂU 2.55 5
BUCERDEA GRÂNOASĂ 2.21 5
BUCIUM 2.14 3
RÂMEŢ 2.04 1
LOPADEA NOUĂ 1.99 5
DOŞTAT 1.97 2
OCOLIŞ 1.97 1
SÂNCEL 1.94 5
CENADE 1.91 2
ŞONA 1.84 8
CERGĂU 1.83 3
ÎNTREGALDE 1.82 1
PONOR 1.74 1
JIDVEI 1.7 9
OHABA 1.69 1
CRĂCIUNELU DE JOS 1.4 3
ROŞIA DE SECAŞ 1.25 2
BERGHIN 1.05 2
SĂLCIUA 0.72 1
AVRAM IANCU 0.7 1
FĂRĂU 0.68 1
GÂRDA DE SUS 0.68 1
SCĂRIŞOARA 0.67 1
CETATEA DE BALTĂ 0.65 2
HOREA 0.52 1
CERU-BĂCĂINŢI 0 0
MOGOŞ 0 0
POIANA VADULUI 0 0
POŞAGA 0 0

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate