Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | EXPLOZIE la o butelie de gaz, în satul Henig: O femeie și un bărbat au suferit arsuri de gradul I și II

Publicat

smurd

SMURD Alba Miercuri dimineața, în jurul orei 8.00 în satul Henig, comuna Berghin s-a produs o explozie la o butelie de gaz.

Un echipaj SMURD Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale la două persoane, o femeie și un bărbat care au suferit arsuri de gradul I și II.

UPDATE: Incidentul s-a petrecut în momentul în care o femeie de 61 ani a încercat să aprindă focul la aragaz, iar din cauza unei acumulări de gaz la butelie, s-a produs explozia.

Femeia a suferit arsuri de gradul I şi II pe 16% din suprafaţa corpului (mâini şi faţă) şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. Potrivit concluziilor medicilor, nu i-a fost pusă în pericol viaţa.

În urma incidentului, au fost înregistrate pagube materiale minore, în valoare de aproximativ 150 de lei.

Soţul femeii, în vârstă de 66 ani, a fost cel care a sesizat situaţia la 112. Acesta a suferit leziuni uşoare şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE 1: Miercuri dimineaţa, SMURD Alba Iulia a fost solicitat să intervină în Henig, comuna Berghin, pentru acordarea primului ajutor medical la două persoane. Acestea au suferit arsuri de gradul I și II, la nivelul membrelor superioare și la față, în urma unei explozii produse de la o butelie pe gaz. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Pompierii militari au intervenit cu două ambulanțe SMURD (B2 și C).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax